انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: روش کار با برنامه فارسی نویس مریم در فلش
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
در حالت عادی ، برنامه هایی نظیر flash  و Photoshop ( ورژنهای قدیمش ) زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنن . پس ما نیاز داریم به یک برنامه که واسطه ای بشه برای استفاده از فونت فارسی .
حالا میخوام کار یه برنامه ی جانبی رو برای استفاده در اینجور محیط ها بهتون یاد بدم .
به نظر من یکی از بهترین برنامه ها برای این کار ، برنامه ی مریم هستش . چون علاوه بر 50 - 60 تایی که خودش فونت داره ، حدود 300 فونت دیگه هم ( تا اونجایی که من اطلاع دارم ) براش درست شده که حسابی متنوعه .

خب ...
1) برنامه و قلم ها ی اون رو نصب میکنیم .
2) وارد محیط برنامه ی مریم میشیم و متن مورد نظرمون رو تایپ میکنیم ...
3) متنی رو که نوشتیم ، انتخاب میکنیم ( یا خط به خط و یا کلّی ) و Ctrl+C رو برای کپی گرفتن از متن میزنیم .
4) وارد محیط نرم افزار گرافیکیمون میشیم ( فتوشاپ یا فلش ) و حتماً اول ابزار متن رو انتخاب کرده و یک بار رو صفحه ی کاری کلیک میکنیم و بعد با زدن Ctrl+V ، متن کپی گرفته شده رو وارد میکنیم .
5 ) اگه دیدین چیزی که وارد محیط جدید کردین ، ناخواناست و عجیب غریبه ، برای اینه که باید از فونتهای مخصوص مریم استفاده کنید .  نوشته ی جدید رو با ابزار متن انتخاب کنید و از فونتهایی که با عبارت " _F  " شروع میشن استفاده کنید ...  مثلاً   F_yekan bold

__ نکته 1) موقع تایپ فارسی تو برنامه ی مریم ، لازم نیست که با کلید های Alt+shift فونتتون رو فارسی کنید .  چون با این کار ، حروف تایپیتون به صورت کاراکتر های عجیب نوشته میشه .
__ نکته 2) تا موقعی که نوشته ی کپی گرفته شده تو مریم رو به تو محیط برنامه ی گرافیکی وارد نکردین ، برنامه ی مریم رو نبندین ... چون همونطور که گفتم ، مثل یک واسط عمل میکنه .
__ نکته 3) کار با این برنامه راحته ، به شرط اینکه با یه سری قلق های جزئی اون آشنا بشین .

اگه میخواین یک ورژن از این  برنامه رو دانلود کنید ، از این لینک استفاده کنید :
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
موفق باشید .
دستتون درد نكنه ،
موضوع خوب و مفيدي رو بيان كرديد كه همه ي كساييكه flash كار مي كنن بهش بر مي خورن.
به نظر من IPT هم نرم افزار خوبيه ، حتي اگه از نسخه ي Free شم استفاده كنيم با اينكه حجمش خيلي كمه ولي كارمون رو كلا راه مي ندازه خودش هم تقريبا 60 فونت به همراهش داره و مي شه به راحتي با فلش باهاش كار كرد.

ممنون از اينکه لينکه دانلود سالم بود
من همه جارو گشتم لينک ها خراب بود اما خوش بختانه سايت شما سالم بود خسته نباشيد ممنون
=========

[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

مرسی. ولی پسورد می خواد. نه پسوردش رو می دونید؟
سلام

براي استفاده از نرم افزار از پسورد : [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] استفاده كنيد .

موفق باشيد.
می توانید با تهیه مریم 4 از فونت های جدید و امکان تایپ نستعلیق استفاده کنید
قیمت پک مریم 4 حدود 12 تومان هست
مرجع آدرس ها