انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: پسورد دار کردن وبلاگ
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
با این کد می تونید وبلاگ خودتون رو خصوصی کنید و فقط کسانی که پسوورد را دارند می توانند وارد وبلاگ شوند

فقط شما باید پسورد خود را در قسمتی که وارد کرده ام یادداشت کنید  

یعنی در قسمتی که نوشته(  پسورد شما در اینجا قرار می گیرد )

بعد کد را در زیر تگ <body>  قرار دهید

<SCRIPT language="JavaScript">
<!--
var password;
var pass1="پسورد شما در اینجا قرار می گیرد";
password=prompt('please Type Password To See The Weblog','');
if (password==pass1){alert('Password Correct! Click OK to enter!');}
else{window.location="";}
//-->
</SCRIPT>

سلام
خيلي جالبه كه بشه بلاگ رو خصوصي كرد ولي بهتر نيست بعد از body  قرار نديم چون خيلي راحت با View source  مي  توني Password  رو ببيني اگه در فايل js ذخيره بهش بهتر نيست ؟‌
خوب حق با شما دوست عزیز هست پس بنابر این هر کسی خواست از این کد استفاده کنه ابتدا پسورد خود را در قسمت مربوط قرار دهد سپس ان را با برنامه  notepad  آن را با فرمت   .js   ذخیره کرده و در ساتی ان را  upload کرده و  لینک ان را در قسمت که در کد زیر نوشته  قسمت لینک شما  ان را قرار داده و می توانید  در زیر تگ <body> قرار دهید

<script language="javascript" src=" قسمت لینک شما "></script>

موفق و پیروز باشید

سلام
خیلی جالبه. ولی همون فایل js قابل بازگشایی و نمایش متنی نیست ؟
بله Jtiran عزیز قابل شنا سایی هست ولی کم تر کسی پیدا میشه که بیاد تو قالب source قالب و دنبال فایل js بگرده و بعد دانلود کنه ... ولی اگر راه بهتر و غیر قابل نفوزی پیدا کردم حتما اطلاع می دهم
چرا دوست عزیزم اونم قابل نمایش منظورم فایل js

واسه این که وبت خصوصی باشه

برین تو آفتاب لاتگ یا پارسی باکس وبلاگ بسازید
و هنگام ارسال مطلب
بزنیین دیدن مطالب فقط توسط نویسنده
اونجوری خصوصی میشه

اینم آدرس سایت آفتابلاگ و پارسی باکس
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
خوب اگر پست ها توسط نویسنده قابل نمایش باشد امکانات دیگر رو هم دارند ولی در پست Ehsonsoft شما می تونید پسورد رو به هر کسی که دوست دارید بدید بدون اینکه امتیاز بیشتری بهش بدید.
خیلی ممنون از طریقه پسورد گذاشتن در سایت ولی اگه میشه چه جوری هم پسورد و هم نام کاربری در یک سایت ایجاد کنیم که چند نفر غیر از ما نیز بتونند از آن استفاده کنند.
من هر کاری کردم نشد از (( else{window.location="";} )) ایراد میگیره.
میگه همچین کدی در بلاگفا قابل قبول نیست. تو رو خدا اگه میتونید کمکم کنید چون شدیدا به پسورد برای وبلاگ احتیاج دارم.اگه روش دیگری بلدید بزارید تا بتونم استفاده کنم.ممنون
منم با مشکل 5309 مواجه شدم
صفحات: 1 2
مرجع آدرس ها