انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: نشان دادن لوگوی سایت در آدرس بار
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام يه مطلب جالب و ساده در يكي از سايتا ديدم گفتم بذارم شايد براتون جالب باشه
حتما ديديد كه خيلي از سايتها كنار Address Bar آرم شركت خودشونو قرار مي دن اين كد اين كار و انجام مي دهد.

دقت داشته باشین که حتما لوگو باید با پسوند .ico باشه !

کد:

<link rel="ShortCut Icon"
        Href="Icons/check.ico">

کد بالا حتما باید در داخل تگ head قرار بگیره , مثلا :

کد:

<html>
<head>
    <link rel="ShortCut Icon" Href="Icons/check.ico">
</head>
<body>
    This Is an Only Test!
</body>
<html>

منبع : سايت Net Source.

این آموزش خیلی جالب بود
ممنون
سلام

بنده به تاپیک این مطلب را اضافه میکنم که این آیکون ها که کنار اسم سایت قرار میگیرند Favicon نامیده میشود و به سایت کمک میکند بین چند لینک در لیست [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] یا هر جای دیگه راحتتر شناخته شود.

سایتی که عکس دلخواه شما را میگیرد و آنرا به صورت Favicon تحویل میدهد ----->  [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
jtiran عزیز
برای تشکر لطفا" از "دکمه ی تشکر" استفاده کن دوست من :)
CaCTuS عزیز
من همیشه عادت دارم در هر دو جا پیام تشکر بدهم .
سلام jtiran عزيز
ازت ممنونم كه پست ها رو مي بيني نظراتت و مي دي ، تشكر مي كني و . .. ولي طبق قوانين انجمن ها (بند 7) تشكر فقط با دكمه تشكر مي باشد.
البته از اين نظر هم كه چون به نظر مي ياد پست جديدي ارسال شده و تنها تشكر است موجب شده كه اعضاي جديد به پست هاي جديد كمتر توجه كنن .
بازم از توجهت ممنونم و اميدوارم هميشه در انجمن ها فعال باشي.
ساخت پسوند آیکون رو هم می گین؟
alireza789 عزیز
وقتی می خواهید سوالی رو مطرح کنید تاریخ پست های قبلی رو هم نگاه کنید ، پست ها برای 2 ساله پیشه اینطوری جواب نمی گیرید...
پسوند آیکون که ico است ، ولی شما اچه عکس خاصی هم داشته باشید با استفاده از لینکی که Ali در همین پست گذاشته می تونید اونو به ico و به سایز favicon تبدیل کنید.
مرجع آدرس ها