سلام
من می خواهم Sql server 2000 رو با Asp.net ارتباط بدم. یعنی می خواهم کاری کنم که بتونم table های درون دیتابیس رو در Asp.net باهاشون کار کنم. مثلا یه textbox بسازم که یک داده ی جدیدی رو در دیتابیس ذخیره کنه و در صورت وجود یه پیامی ، خطایی بده .
لطفا من رو راهنمایی کنید و آیا روش های بهتر دیگری سراغ دارید؟ (البته نمی خواهم از gird view یا detail view استفاده کنم)
سلام
امیدوارم خوب باشبد و ورودتون به انجمن ها رو تبریک می گم.
نمی دونم منظورتون اتصال به دیتا بیس هم هست یا نه ولی این طور که در مورد Grid View , Detailsview گفتی فکر کنم تو اونها مشکلی نداری ولی اگه داشتی بگو شاید تونستیم با هم حلش کنیم.
اگه می خوای که مقداری رو توی دیتا بیس بریزی از SQLCommand استفاده کن به این طریق که ابتدا Query مریوط به
Insert و به SQL Command مطابق زیر بده
SqlConnection con = new SqlConnection("Connection address"(
SqlCommand sqlCmd = new SqlCommand("Insert into tetsdb (Field1( values (@Parametr1( "(;
sqlCmd.Connection = con;
sqlCmd.Parameters.Add("@Parametr1", SqlDbType.BigInt, 8).Value = MeghdareVorodiiii;
sqlCmd.CommandType = CommandType.Text;
con.Open();
sqlCmd.ExecuteNonQuery();
con.Close();
در انتها هم اون رو Execute کن .
تو کد بالا هم اول یه SQLCommand گرفتم و Query اونو ست کردم ، پارامتر رو از ورودی می خونی و نهایتا اونو اجرا می کنی.
ولی برای خواندن اطلاعات از دیتا بیس این کار راحت ترین روش استفاده از Data set است یعنی یه دیتاست بگیر با Query مورد نظرت پرش کن و سپس از طریق Tabels.Rows[index].cell [index] به داده دسترسی داری و می تونی مقداره Text رو از اون بخونی
امیدوارم توضیحات کافی باشه ولی اگه بازم کافی نبود بگو.
در ضمن موضوع تاپیک باید مشخص و معلوم کننده سوال باشه از موضوعات بهتری استفاده کن .
موفق باشی