انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: راه اندازی سیستم فید ریدر
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
دنبال یه سیستم فید ریدر می گردم...
یه چیزی می خوام که قوی باشه...و قدرت مانور زیادی رو به ادمین بده...و در صورت نیاز بشه گسترشش داد...احیاناً فی ل ***تر گذاری بشه موضوعات خاص...اجازه ثبت نام بشه داد...
یا فارسی شده باشه...یا فارسی سازیش کار سختی نباشه...
سه گزینه رو فعلاً پیدا کردم...
گزینه اول...[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] هستش...که نمونه اش [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] به کار رفته...
گزینه دوم...[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] ه...که به دلیل اینکه به Python نیاز داره برای نصب...و ممکنه هاست مورد نظر Python رو پشتیبانی نکنه...و همچنین به دلیل آشنا نبودن یه این زبان...و اینکه نتونسم روی لوکال نصبش کنم...نمی تونم زیاد روش مانور بدم...
گزینه سوم...ورد پرس و پلاگینی برای این کار هست...

به غیر از این سه گزینه ریدر دیگه ای رو سراغ دارید؟...
برای راه اندازی یه سایت ریدر چه سیستمی رو پیشنهاد می دید...چه از گزینه های بالا...چه گزینه های دیگه ای که اینجا نام برده نشده...

آیا نوشتن چنین سیستمی از ابتدا کار راحتیه؟...و اصلاً به معقول به نظر می رسه؟...
خوب ؛ من با سيستم php ، اگر اسكريپت ساده اي نياز داريد ، من rss2html رو پيشنهاد مي كنم ، اما در حد پيشرفته كه قابليت هاي بيشتري (مثل دسته بندي مجزا ، آپديت اتوماتيك با ايژكس ، تغيير قالب و ...) رو داشته باشه ZebraFeeds گزينه ي مناسبي هستش . در هر صورت لازمه كه شما نياز ها و امكاناتي رو كه مد نظر داريد ذكر كنيد .

2 مورد ديگه رو پيشنهاد مي كنم ، يكي به نام Log RSS CreatoR و Javascript RSS Reader .

اگر خدا بخواد آموزش RSS Reader با فناوري ايژكس رو به زودي در انجمن ها مي نويسم .

Bonyanalam نوشته است:
خوب ؛ من با سيستم php ، اگر اسكريپت ساده اي نياز داريد ، من rss2html رو پيشنهاد مي كنم ، اما در حد پيشرفته كه قابليت هاي بيشتري (مثل دسته بندي مجزا ، آپديت اتوماتيك با ايژكس ، تغيير قالب و ...) رو داشته باشه ZebraFeeds گزينه ي مناسبي هستش . در هر صورت لازمه كه شما نياز ها و امكاناتي رو كه مد نظر داريد ذكر كنيد .

2 مورد ديگه رو پيشنهاد مي كنم ، يكي به نام Log RSS CreatoR و Javascript RSS Reader .

اگر خدا بخواد آموزش RSS Reader با فناوري ايژكس رو به زودي در انجمن ها مي نويسم .

این سیستم هایی که نام بردید...رایگان هستند؟...

یه سوال دیگه...
می خوام وقتی فید یک سایت یا وبلاگ رو به برنامه می دم...آخرین ارسال اون سایت یا وبلاگ رو به صورت یه پست نشون بده...
این اسکریپت هایی که معرفی کردید...آیا این امکان رو فراهم می کنند؟...
ما منتظر آموزش هستم . با احترام

salarjoon نوشته است:
ما منتظر آموزش هستم . با احترام

آموزش خاصي نياز نداره...
شما مي تونيد براي اين كار وردپرس رو نصب كنيد...و از پلاگين مخصوص اين كار استفاده كنيد...

مرجع آدرس ها