انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: PostgreSQL (قسمت دوم)
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
بعد از آشنايی مختصری که با PostgreSQL پيدا کرديم، وقت اون رسیده تا در مورد شرايط نصب و راه اندازی اون توضيح بدم.
PostgreSQL را معمولا روی لينوکس و گونه های مختلف يونيکس نصب می کنند و این سیستم عامل ها بهترین پلت فرم(بستر اجرایی) هم برای اين بانک به شمار می آيند. خوب دوستانی که از ويندوز استفاده می کنند(مثل خود بنده!) می توانند با استفاده از فريم ورک [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] اقدام به نصب و راه اندازی اين بانک کارآمد بکنند. (تا الان من از همین فریم ورک استفاده کردم) اين فريم ورک يه شبيه سازی هست که می تونيم برنامه های تحت لينوکس رو در محيط ويندوز اجرا کنيم. يک Package Manager يا مدير بسته های نرم افزاری بسيار قوی هم داره که کار رو خيلی راحت ميکنه. اما اگه کارایی يا پرفورمنس در اولويت قرار داشته باشه، اجرای PostgreSQL تحت ويندوز زياد بهينه نيست. روال نصب PostgreSQL روی لينوکس و يونيکس تقريبا شبيه به هم هست و می تونيد با مراجعه به مستند اون، به راحتی از پس اش بربيايد. اما می رسيم به کاربران ويندوز؛ اگه به اين نتيجه رسيديد که PostgreSQL رو روی ويندوز اجرا کنيد، چندين گزينه پيش روی شما خواهد بود:
PowerGres را امتحان کنيد؛ Software Research Associates (انجمن تحقیقات نرم افزاری) اومده و نسخه ۷.۳ را پورت کرده رو ویندوز. برای دانلود اون به[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] مراجعه کنید؛ سایت به زبان ژاپنی هست پس چشماتون رو ببندید و کلیک کنید!
گزينه بعدی Cygwin هست که البته داخل مستند PostgreSQL چيزی در اين مورد گفته نشده و بنابراين پشتيبانی رسمی هم از اون صورت نگرفته. اما دو تا بچه مثبت اومدن و راهنماي خوبی به صورت پرسش و پاسخ برای اون نوشتند که در [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] قابل مشاهده است. این راهنما شما رو خیلی سریع راه می اندازه.
گزینه بعدی UltraSQL هست که توسط NuSphere عرضه شده و ادعا داره که PostgreSQL رو می تونید با همان پایداری و کارایی لینوکس، در ویندوز اجرا کنید. [...]
توسعه دهندگان PostgreSQL قرار بود در نسخه ۷.۵ يا ۸ پشتیبانی ذاتی از ویندوز رو عملی کنند. میگم ذاتی چون تمام نسخه هایی که روی ویندوز اجرا میشه، یک نسخه هسته مثلا ۷.۳ را Port کردن رو ویندوز. در حال حاضر هم کار توسعه نسخه ۸ به پایان رسیده و البته مراحل تست خود رو سپری می کنه ولی قابل دانلود و استفاده هست. اگه دوست دارید این نسخه بتا زودتر به نسخه فاینال برسه و منتشر بشه بشینید و باگهاشو دربیارید. [...]
با این تفاسیر من خودم میخوام نسخه ۸ رو دانلود کنم و دیگه بخاطر PostgreSQL از Cygwin استفاده نکنم. فکر کنم اين عاقلانه ترين راهه! wink
نمی دونم چند تا از خواننده های اين وبلاگ با PostgreSQL کار ميکنند ولی اگه مايل به ادامه بحث اين بانک قوی داشتيد، يه کامنت بگذاريد.

منبع: [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
خوشحال ميشم اگر ادامه بديد
مرجع آدرس ها