انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: بازیابی وبلاگ در میهن بلاگ
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
:Pاینم یه مطلب که واجب دونستم براتون بگم.در مورد وبلاگهای میهن بلاگ هست.من نمی دونم این وبلاگهایی که اسمشونو گذاشتن آموزشی چرا اینقدر حرف مفت تحویل مردم میدن؟هرکی برداشته برای خودش یه چیز نوشته که اصلا ربطی هم نداره!البته شاید هم درست نوشته باشه ولی منظور رو نتونسته بفهمونه!حالا ما کار نداریم الان خودم می گم چکار کنید.

بعد ازاین که از اینجا وبلاگتون رو برگشت دادید و رفتید توی و یرایش قالب و قالب رو سیخ کردید می بینید!یک صفحه سفید اومده با این نوشته:يك قالب انتخاب كنيد بعد میرید ویک قالب انتخاب میکنید! دوباره که میرین میبینید همه چی پریده!بعد می گین بدبخت شدم!نه عزیزم کار خوبی رو هم کردی بهتر!!!!!!!!!!اصلا میهن بلاگی ها همشون این کار رو بکنن و یک وبلاگ بدون مطلب داشته باشن! شاید هم بعضی ها بگن واسه چی؟میهن بلاگ هم که گفته بزودی یه نرم افزار تهیه می کنیم؟ولی انگار خبری نیست و ای شما میهن بلاگی های بی صبر که یک روز هم حوصله ندارین وایستید!اصلا منتظر نمونید و برید توی پاك كردن اطلاعات وبلاگ و همه اطلاعات رو پاک کنید!!!!!!! وهمه رو ازاول وارد کنید.شاید بگید وقتی پاک کنم..بعد از کجا بیارمشون؟؟اشکالی نداره!همه رو پاک کنید.بعدش به این آدرس برید:http://www.mihanblog.com/Restore/Post.aspx

وقتی که آدرس رو وارد کنید.همه مطالب شما می یاد!و بعد می تونید همه مطالب و یا مطالب مفیدی رو که لازم دارید به وبلاگتون انتقال دهید.ومی تونید آخرین مطلب وبلاگ خود را بازکنید واز اونجا لینک های دوستانتان یا لوگو ها و.....چیزهای دیگه رو هم بردارید.در واقع این سیستم مال بازگردانی کل اطلاعات هست. من هم همین کار رو کردم ومی بینید که مطلب ارسال می کنم.نظرات همه پست ها فعال هست ودیگه اونجوری نمی یاد:( undefined) یا نظرات ( -1)

شما هم همین کار رو بکنید.البته باید بگم دسترسی به نوشته هایی که توی ادامه مطلب می گذاشتید غیر ممکن هست.برای همین اینقدر از ادامه مطلب و لینک غیر مسقیم استفاده نکنید!وملت رو علاف نکنید.ترافیکی رو هم که در وبتون ایجاد میکنه ارزشش رو نداره!

درضمن حرفهای منم به دل نگیرین شوخی بود!و هر سوالی داشتید بکنید!
به انجمن ها خوش اومدی دوست خوبم . بعد از نابود شدن سرور های میهن بلاگ و هک پرشین بلاگ باید ببینیم سر بلاگفا چی میاد !
امیدوارم مطلبت واسه میهن بلاگی ها مفید باشه .
مرجع آدرس ها