انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: ايجاد سيستم عضويت در وبلاگ
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
با سلام من یه کدی می خوام که کاربر بتونه در وبلاگ ثبت نام کنه و بعد بتونه بعد از ثبت نام از امکانات وبلاگ مثل سیستم دوستیابی استفاده کنه .در ضمن هنگام ثبت نام مشخصات آن در سیستم دوستیابی ذخیره شود. از همکاری شما ممنونم
سیستم وبلاگتون چیه؟...
بلاگفا

a_omid_a نوشته است:
با سلام من یه کدی می خوام که کاربر بتونه در وبلاگ ثبت نام کنه و بعد بتونه بعد از ثبت نام از امکانات وبلاگ مثل سیستم دوستیابی استفاده کنه .در ضمن هنگام ثبت نام مشخصات آن در سیستم دوستیابی ذخیره شود. از همکاری شما ممنونم

سلام
چنین کدی رو در بلاگفا بهتره با سیستم های آماده مهیا کنید . دقیقا اطلاع ندارم اما فکر می کنم سایت [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]این قابلیت رو برای شما فراهم می کنه .

دوست عزیز سیستم عضویت در وبلاگ را سایت [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] دارد و 100% برای تمام سیستم های وبلاگ کاربرد داره
سلام لطفا بگيد اينها براي سايت هم وجود داره منظورم كد مورد نظره
با سلام ببخشيد دير جواب دادم خيلي نميتونم بيام اينجا

بله براي سايت هم اين كد هاش كاربرد داره
من کد عضویت در وبلاگ را می خواستم
سلام . شما نمی دونید چرا سایت جاست پرشین لود نمی شه؟ سایتش عوض شده
سلام تو میتونی بری توی وبلاگwww.webgozar.comعضو بشی...بعد خبر نا مه بسازی......برای ارسال ایمیلم برای کسانی که توی وبلاگت عضو شدن از روی همین وبلاگ باید بفرستی....حالا ضرری نداره...برو یه سری بزن....اگه می خوای ببینی چه شکلی میشه برو به این وبلاگ وشکل اونو ببین...من همینو بلدم..www.keriz.blogfa.com
صفحات: 1 2 3 4
مرجع آدرس ها