انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: مقایسه ی 30 نرم افزار مدیریت دانلود
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام
حتما شما هم با نرم افزار های مدیریت دانلود کار کردید . و حتما می دونید که بزرگترین فایده این جور نرم افزار ها امکان ایست موقتی دانلود فایل و در نتیجه جلوگیری از از بین رفتن فایل ها بر اثر قطع برق و یا کانکشن شماست .
اما سایت ویکی پدیا مطلب جالبی رو در باب مقایسه ی سی نرم افزار مدیریت دانلود روی سایت قرار داده که دعوت می کنم از طریق لینک زیر اون رو ببینید .

ضمنا مقاله ی تخصصی من درباره ی نرم افزارهای مدیریت دانلود در دست تکمیل است .

[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
ممنون .

همونطور كه مي دونيد بخش مقالات از حساسيت خاصي برخوردار هستند ؛ چون در صفحه ي اصلي فارس وب قرار مي گيرن .

مقالات نبايستي كوتاه باشن و حتي الامكان بدون منبع باشن ، با اين حال بهتره كل مطلب رو به همراه درج منبع قرار بدين (در صورت تخصيص به عنوان يك مقاله) و حتما" صفحه ي اصلي رو [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] چك كنيد ، الان كه مي بينم صفحه ي اصلي به علت عدم بسته شدن تگ كل متن ها Bold شدن ! من ويرايش مي كنم .

موفق باشيد .
با سلام
................................................
پیام شما را دریافت کردم . متاسفانه به دلیل کمبود زمان و به نوعی تازه بودن این مطلب فرصت نشد تا داده ها را آنالیز کنم البته من با بسیاری از نرم افزار های مقایسه شده در مطلب ویکی پدیا کار کرده ام و اندکی اطلاعات ناب شخصی درباره ی تطابق این نرم افزار ها با سرعت های لاکپشتی اینترنت دیال آپ دارم . از هم اکنون پیگیر نگارش یک مقاله ی جامع درباره ی نرم افزار های مدیریت دانلود هستم .
................................................
خدانگهدار
مرجع آدرس ها