انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: بهترین و مطمئن ترین سرویس برای ثبت دامنه
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
دوستان سلام
یه راهنمایی میخواستم ؛
به نظر شما در حال حاضر بهترین و مطمئن ترین سرویس برای ثبت دامنه رو ، کجا میده؟
تفاوت هزینش حدود 5000 تومان یا 10000 چندان مهم نیست. فقط میخوام جای مطمئنی
باشه.چون خبرهای خوبی از ثبت دامنه نمیدن.مثلا اول کار قیمت های نازل میدن تا مشتری
جذب کنن ، اما بعد موقع شارژ دوباره ، قیمت های بالاتر طلب میکنن و نمیذارن سرور رو تغییر بدیم.
دامنه های رایگان داخلی هم چندان زیبا نیست و من به com اعتقاد دارم.
در ضمن نظرتون در مورد ثبت دامنه در « پارسا اسپیس » چیه ؟ آیا قابل اعتماد هست ؟
من چون به کارت اعتباری دسترسی ندارم ، امکان استفاده از سرویس های خارجی رو هم ندارم.
بنابر این در مورد سایت های داخلی راهنماییم کنین.هوم
متشکرم.
دوست من ، همونطور كه مي دونيد تبليغات تجاري در فارس وب ممنوع هستش . هيچكس نمي تونه اطمينان و يا عدم اطمينان سرويس دهنده اي رو براي شما تضمين كنه .

اما بهتره شخصا" خودتون دامنه ي دلخواه خودتون رو در پنل خودتون ثبت كنيد ، چرا كه مالك حقوقي دامين شخص يا شركتي است كه دامين ها در پنل اونها قرار دارن .

با اين حال من 2 سايت زير رو توصيه مي كنم كه روشهاي پرداخت هم در اون توضيح داده ، همچنين مي تونيد شخص مطمئني رو پيدا كنيد تا براي شما پرداخت كنه .

[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

موفق باشيد .
سلام مجدد ؛
با پوزش اگه سوالم حالت تبلیغاتی به خودش گرفت.

اگه امکانش هست طوری که قوانین سایت رعایت بشه ، چند سایت فارسی زبان هم برای
ثبت دامنه معرفی کنین.
ممنون از کمک هاتون.
لينك زير شايد شما رو قانع كنه‌ :

موفق باشيد .

parhampalang نوشته است:
دوستان سلام
یه راهنمایی میخواستم ؛
به نظر شما در حال حاضر بهترین و مطمئن ترین سرویس برای ثبت دامنه رو ، کجا میده؟
تفاوت هزینش حدود 5000 تومان یا 10000 چندان مهم نیست. فقط میخوام جای مطمئنی
باشه.چون خبرهای خوبی از ثبت دامنه نمیدن.مثلا اول کار قیمت های نازل میدن تا مشتری
جذب کنن ، اما بعد موقع شارژ دوباره ، قیمت های بالاتر طلب میکنن و نمیذارن سرور رو تغییر بدیم.
دامنه های رایگان داخلی هم چندان زیبا نیست و من به com اعتقاد دارم.
در ضمن نظرتون در مورد ثبت دامنه در « پارسا اسپیس » چیه ؟ آیا قابل اعتماد هست ؟
من چون به کارت اعتباری دسترسی ندارم ، امکان استفاده از سرویس های خارجی رو هم ندارم.
بنابر این در مورد سایت های داخلی راهنماییم کنین.هوم
متشکرم.

سلام
بسیاری از هاست ها و مراکز ثبت دامین در ابتدا خوب عمل می کنن ولی به مرور با افزایش کاربران و البته معضل بزرگ سایت های پر بازدید که بخش زیادی از پهنای باند رو اشغال می کنند ، با کاهش کیفیت و در مواردی حتی رد درخواست ها مواجه میشن . در این زمینه بهتره به سرویسی مراجعه کنید که امتحانشو به خوبی پس داده و با سابقه اس . ضمنا به تبلیغات مراکز ارزان زیاد توجه نکنید . این نکته را در نظر بگیرید که گرانی یک سرویس در شرایط تنگاتنگ رقابتی بی دلیل نیست .
در مورد ir , com من تا اونجایی که اطلاع دارم سرویس های ir امن تر ، ارزون تر و قابل اعتماد تره ولی چنانچه مخاطب جهانی دارین بهتره از کام استفاده کنین . در این زمینه علی آقا اطلاعات بیشتری دارن .

سلام دوست عزیز.
متاسفانه خیلی وقت از طرح سوال شما میگذره اما لازم دونستم جواب بدم!!!
با توجه به قوانین سایت فارس وب :(تبلیغات نیست . سایت خودمان است!!!)
ما دامین های شما را برایتان پرداخت میکنیم .

[براساس بند 10 قوانین انجمن ها ویرایش شد.] انجمن [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] به همين منظور ايجاد شده !

موفق باشید . خدانگهدار
مرجع آدرس ها