انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: پیشنهاد ایجاد تغییراتی در ادیتور ارسال
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام

امروز که در حال نوشتن یک مقاله بودم متوجه اشکالات کوچک ادیتور شدم که برطرف کردن آنها روند ارسال پست را تسریع میبخشد .

تگ هایی که به ابتدا و انتهای کلمات و جملات اضافه می شود به نوعی باعث سردرگمی نویسنده می گردد به طوری که ویرایش این بخش ها حالت محال پیدا می کند . مثلا چنانچه متنی را به حالت ضخیم در آوریم و سپس به آن آندر لاین بیفزاییم دیگر پیداکردن متن اصلی به دردسری بزرگ تبدیل می گردد .
پیشنهاد من برای حل این مشکل و خلوت کردن ابزارهای ادیتور این است که تاثیر بعضی قابلیت های ادیتور آنن برای نویسنده نمایش داده شود . مثلا هنگامی که متنی را bold می کنیم در همان لحظه bold نشان داده شود و یا لینک html به طور فعال نمایش داده شود .

ضمنا امکان resize تصاویر هم قابلیت خوبی است که اگر به ادیتور اضافه شود بسیاری از مشکلات همچون به هم خوردن سایز صفحه را مرتفع می سازد و ضمنا این امکان چناچنه با قابلیت قرارگیری تصاویر در سمت چپ و راست متن همراه باشد ، پستهای زیباتری را خواهیم داشت .

موفق باشید
خدانگهدار
موضوعي كه شما از اون اسم بردين ، عموما" نمي شه به عنوان يك مشكل از اون ياد كنيم . اديتوري كه شما از اون مثال زدين به اديتور WYSIWYG مخفف What You See Is What You Get مشهور هستش . اين اديتور به دليل حرفه اي تر بودن و سرعت لود خيلي بيشتر در فارس وب تعبيه شده . كه البته كاربري اديتوري كه مد نظر شماست بسيار ساده تر بوده اما از سرعت بارگزاري به مراتب كم تري برخوردار مي باشد .

با اين حال تلاش مي كنيم تا اديتور مناسب تري تهيه كنيم تا نياز تمام دوستان مرتفع بشه .
از دقت و توجهتون نسبت به مسائل فارس وب سپاسگزارم .
مرجع آدرس ها