انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: درخواست راهنمایی در مورد کار با FTP
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
اگه می شه آپلود FTP رو یه توضیحی بدین.

parhampalang نوشته است:
اگه می شه آپلود FTP رو یه توضیحی بدین.

سلام parham عزیز
من نرم افزار مورد نظر شما رو نصب می کنم و شیوه ی کار با اون رو دقیقا توضیح می دم .
ان شاالله نهایتا تا دوشنبه جواب خودتون رو خواهید گرفت .
لطفا اگر امکان داره مشکل خودتون رو یک بار دیگه کاملا واضح و با تمام جزییات مجددا ذکر کنید .

خدانگهدار.

درود مجدد به Jtiran عزیز ؛

ببخشید اگه زحمتتون دادم ، اخه کمک هاتون خیلی تاثیر داره ، من که دعاتون می کنم.

من با برنامه هایی مثل Web Album Generator یا Web Album Creator یا Web Album Maker یا
اصل کاری Jalbum 7.4 هیچ مشکلی غیر از داستان publish کردن و FTP ندارم. یعنی دقیقا آلبومی رو که
می خوام می سازم اما به مرحله FTP که می رسم ، گیر می کنم.مثلا در Jalbum 7.4 وقتی آلبوم رو ساختم
خودش می گه آمادس واسه publish.
این جای داستان که FTP server name و user name و password می خواد ، من از آدرس زیر که حدود 60 تا
هاستینگی هستن که FTP هم میدن ، حدودا توی 20 تا شون ، از 20 مگابایتی تا 2 گیگا بایتی ، اکانت درست کردم.

[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

تمام مشخصات FTP رو که خودشون اعلام می کنن وارد می کنم ، اما دریغ از upload .
الان دو هفته می شه که دارم کل کل می کنم و نتیجه نمی گیرم.
آیا کار با سیستمی مثل FTP ، احتیاج به نصب نرم افزار خاصی داره ؟ برنامه Cute FTP ، چطور برنامه ایه ؟
آیا نیاز به این طور برنامه هست ؟

ممنون می شم در مورد روش استفاده از FTP Upload توی برنامه ای مثل Jalbum 7.4 رو توضیح بدین.
در ضمن لینک سایت اصلی Jalbum 7.4 اینه :

سلام پرهام عزیز
تشکر کنم . فارس وب محل دونستن همین چیزهاست و مزاحمت اصلا معنی نداره بنابراین خوشحال میشم باز هم سوالات خوب شما رو پاسخ بدم .

همون طور که قول داده بودم , آموزش آپلود در پروتکل ftb رو به شما آموزش خواهم داد .
همون طور که میدونید بعد از ثبت نام در هر فضایی یک پیام حاوی اطلاعات اکانت ثبت نامی به ایمیل شما ارسال میشه . در این پیام نکات مهمی درباره ی نحوه ی استفاده از اکانت شما ذکر شده . مثلا username , password , آدرس ساب دامین و یا دامین و از همه مهمتر در صورت پشتیبانی آدرس دسترسی به ftp .

پس از دریافت این اطلاعات شما می تونید از تمام امکانات اون فضا استفاده کنید .
خب . من یک فضا در سایت 150m ثبت کردم . پیغام زیر برای من صادر شد .

تا اینجا من نحوه ی استفاده از فضای خودم رو یاد گرفتم .
اگر دقت کنید در پایین این پیغام نوشته شده : [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]این بخش مهمترین قسمت استفاده از ftp است .

با ورود به این صفحه مشخص میشه چطور می تونیم از اکانت ftp استفاده کنیم .
خب اطلاعات دریافت شده حالا قابل استفاده در تمامی نرم افزارهای ftp uploader هست .
من نرم افزار کم حجم و خوش دست Gena Web Gallery Creator 1.7.5 رو برای این کار انتخاب کردم .
کرک این نرم افزار از لینک روبرو قابل دسترسیه : [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

حالا به تصویر زیر دقت کنید :

هر آنچه سرور ftp از من خواسته بود به دقت وارد شد . توجه کنید گاهی کاهش سرعت مانع اتصال شما به لینک منبع میشود و در نتیجه با رد درخواست روبرو خواهید شد .

اکنون نرم افزار مربوطه با اتصال به سرور در حال بارگذاری منابع شما روی سرور ftp است .
نمونه ای که من ایجاد کردم با مراجعه به لینک زیر قابل دسترسی می باشد .

امیدوارم این آموزش مفید واقع شده باشه .
موفق باشید
خدانگهدار
درود به Jtiran عزیز که خیلی نوکرشم ؛

بابت 2 چیز خیلی ممنونم :
اول این که راهنمایی خیلی دقیق و کاملی کردی که مشکلم حل شد و نمی دونم چطور جبران کنم.
فقط می تونم بگم امیدوارم شما و بقیه مدیران سایت ، هر جا که باشید ، سالم و شاد و پیروز باشید.
دوم بابت ارتقاء درجه کاربری هم ممنونم.

اما با عرض شرمندگی ، 2 تا پرسش و 1 نکته هم دارم :
پرسش 1 :
آیا FTP سرورهایی هستن که بنر تبلیغاتی نذارن و اگر وجود داره ، امکان معرفیش رو دارین ؟
پرسش 2 :
این سرور های رایگان ، چه با بنر و یا بی بنر ، معمولا حداکثر تا 300 مگ فضا می دن که اگه تعداد گالری هام
زیاد بشه قطعا فضا پر می شه.می خوام ببینم که این وسط یه کلکی می شه زد!!؟
همون طور که خودتون بهتر می دو نین ، پارسا اسپیس FTP account نمی ده ، اما اجازه می ده که فایل های
آپلود شده در یه FTP دیگه رو ، به پارسا اسپیس انتقال بدیم. آیا می تونم برای از دست ندادن فضا مثلا در همین
150m.com ، بعد از آپلود ، فولدر هارو از طریق این امکان پارسا اسپیس به اونجا منتقل کنم و لینک مستقیمی که
پارسا اسپیس می ده رو در وبلاگ بذارم ؟
( آیا فولدر هارو می شه انتقال داد ؟ چون انتقال دونه دونه فایل ها سخته )
من که این کارو در پارسا اسپیس سعی کردم ، ولی با FTP server کانکت نمی شد.اگه این امکان وجود داره روش
انجامش رو توضیح بدین.

نکته :
لینکی که محبت کردی از برنامه کرک Gena معرفی کردی ،دانلود کردم ، اما فایل exe اجرا نمی شه و پیغام مایکروسافت error می ده.

بازم می گم خیلی محبت کردی و مشکلم واقعا حل شد.من لطف کسی هیچ وقت یادم نمی ره و اسم Jtiran
هم فراموشم نمی شه.

parhampalang نوشته است:
بابت 2 چیز خیلی ممنونم :
اول این که راهنمایی خیلی دقیق و کاملی کردی که مشکلم حل شد و نمی دونم چطور جبران کنم.
فقط می تونم بگم امیدوارم شما و بقیه مدیران سایت ، هر جا که باشید ، سالم و شاد و پیروز باشید.
دوم بابت ارتقاء درجه کاربری هم ممنونم.

شرمنده می کنی دوست عزیز . کار زیادی نکردم یه راهنمایی ساده بود . ضمنا من هم جا داره از شما تشکر کنم چون سوالات خوب شما باعث میشه فضاهای جدیدی رو تجربه کنم .

در مورد سوالات متعدد شما باید بگم در حال تکمیل جواب اونها هستم انشاالله با یه توضیح مفصل در خدمتت هستم که فکر میکنم تا شنبه ( 10 may ) حتما آماده بشه .
موفق باشی دوست عزیز
خدانگهدار

پرهام عزیز سلام
می بخشید که به خاطر امتحانات دانشگاه و بعضی مشغله های کاری جواب سوال شما کمی به تاخیر افتاد .

در مورد سوال اول شما باید عرض کنم فضاهای عاری از تبلیغات به سختی یافت می شوند اما سایت زیر تقریبا این مشکل را حل کرده و شما به جز نوار اطلاع رسانی فضا هیچ تبلیغی نخواهید دید .

امکانات این سایت هم عبارتند از :

1- فضای نامحدود ، پهنای باند نامحدود !!
2- بدون هیچ گونه تبلیغات (اعم از بنر ، پاپ آپ و ... )
3- پشتیبانی از FTP
4- امکان استفاده از دامین شخصی بصورت رایگان
5- پشتیبانی از امکان "ادامه دانلود از محل قطع شدگی Download Resume
6- استفاده از 20 نام دامنه دلخواه برای یک اکانت
7- امکان منتقل کردن فایل ها از سرویس های دیگر هاست بصورت اتوماتیک
8- قابلیت رمز گذاری بر روی پوشه ها
9- قابلیت منتقل کردن ایمیل ها به فضای هاست

خب . در مورد تموم شدن فضا که خدا رو شکر مشکل حل شد حالا می رسیم به بخش زیبایی کار و این حرفها ....

اگر تا الآن با نرم افزارهایی مثل front page سابق ! کار کرده باشین , می دونین که کار طراحی و لینک دادن به عکسها و مطالب خیلی خیلی راحته . خب نکته ای که در مورد ftp فراموش کردم بگم , کار دسته بندی و ایجاد زیر مجموعه بود . لطفا به عکس پایین دقت کنین که در نرم افزار Gena Web Gallery Creator 1.7 آپلود شده :

من در بخش remote directory پوشه album2 رو ایجاد کردم . بنابراین آلبوم در این بخش بارگذاری میشه .
فقط لازمه یک صفحه با نام index در یکی از برنامه های ساخت صفحات وب همچون فرونت پیج ایجاد کنم و در آن صفحه به تمامی آلبوم های ساخته شده لینک بدم . چنانچه این صفحه را در فضایی مثل پرشین گیگ و یا پارسا اسپیس آپلود کنین , به عنوان صفحه ی اصلی فضا شناخته خواهد شد . مثلا اگر در پارسا اسپیس فضایی بنام farsweb.parsaspace.com ایجاد کرده باشم . هر گار چنین آدرسی رو وارد کنم مستقیما به صفحه ی index هدایت خواهم شد . پس دسته بندی رو هم یاد گرفتید و یا اگر می دونستید یک مرور کوچک بود .

صفحات زیر در xm ساخته شده اند .

در مورد پارسا اسپیس باید بگم این جانور به هیچ صراطی مستقیم نیست !! لطفا برای روشن شدن داستان کمی به من فرصت بدهید .

و در مورد نکته ای که در مورد نرم افزار Gena Web Gallery Creator 1.7 به آن اشاره کردید باید بگویم یک عذرخواهی به شما بدهکارم چون قبل از اطمینان از عملکرد این کرک آن را روی سایت قرار دادم . گر چه اگر درست کار می کرد شما میبایست پس از باز کردن پوشه , فایل GWGCرا در پوشه اصلی برنامه کپی کنید و آن را جایگزین فایل اجرایی نمایید . چون عملکرد مناسبی نداشت پس از جاگذاری , نرم افزار را غیر قابل استفاده می کرد .

امیدوارم مشکل شما حل شده باشه .
لطفا اگر هر سوال دیگری در این باره دارید مطرح بفرمایید . مشغله هایم کم شده , خیلی زودتر جواب آن را خواهم داد .
موفق باشید
خدانگهدار
سلام به دوست خوبم Jtiran ؛

ممنون از همه زحمتایی که میکشی. زنده باشی و در تحصیل و دانشگاه هم موفق.
در مورد دسته بندی یا دایرکتوری چیزی نفهمیدم.اگه منظور گلت ایجاد شاخه در همون هاسته که
بتونم فایل رو بفرستم به شاخه ایجاد شده ، باید بگم نتونستم و توی cpanel گیج و گمراه شدم.
در مورد فرانت پیج هم که ندارمش و تا حالا باهاش کار هم نکردم ، اما برنامه ای مشابه این رو برای
طراحی صفحات وب در اختیار دارم.آیا بدون استفاده از چنین برنامه هایی امکان پذیر نیست ؟
با عرض معذرت داستان علت ارتباط بین هاست xm و پارسا اسپیس یا پرشین گیگ رو هم نفهمیدم
و اینکه برای آپلود فایل روی xm چه نیازی به اون 2 تا هست ؟
در نظر داشته باشین که اطلاعات من یک پنجاهم شما هم نیست.
ممنون می شم بازم راهنماییم کنی.
سلام پرهام عزیز
از لطفی که نسبت به من داری خیلی ممنونم .
برای شما هم آرزوی موفقیت دارم .
خودت را دست کم نگیر . باور کن اطلاعات من هم یک پنجاهم دیگر مدیران فارس وب نیست . نفس ایجاد چنین فضایی پر کردن فاصله ی همین یک پنجاهم هاست .

خب - با سوالات شما یکی یکی جلو میرویم .

سوال اول در مورد ایجاد پوشه در دایرکتوری فضا بود .
اصلا احتیاجی به ورود به کنترل پنل سایت xm نبود . وقتی شما در برنامه ای مثل gwgc , یوزر نیم و پسورد اکانت خود را وارد کنید در واقع انگار که غیر مستقیم وارد بخش مدیریت آن شده اید . پس اصلا نیازی نیست قبل از آپلود گالری به پوشه ی مربوطه , به کنترل پنل رفته و پوشه را ایجاد کنید . زیرا هنگامی که در بخش remote directory نام پوشه ی خود را می نویسید , آن پوشه تازه از همان لحظه ایجاد میشود . پس نیازی به ورود به کنترل پنل سایت XM نیست .

در مورد سوال دوم شما : تصویر ذهنی من از کار شما اینگونه بود که احساس میکردم چندین گالری مجزا ساخته اید و چون امکانش نیست همه آنها را در یک آدرس آپلود کنید پس نیاز دارید پوشه ایجاد کنید و هر گالری را در یک پوشه آپلود کنید . بنابراین پیشنهاد دادم یک صفحه ی وب ایجاد کنید و نام همه ی گالری ها را بنویسید و لینک اینترنتی هر کدام را برایش قرار دهید تا پس از کلیک بر روی آن به آلبوم مورد نظر هدایت شوید . در واقع داستان بسیار ساده است . مثلا فرض کنید بخش زیر همان صفحه ایست که شما ساخته اید . با کلیک بر هر نوشته به لینک مورد نظر آن هدایت می شوید .
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منظور من فقط این بود که یک صفحه ایجاد کنید تا دسترسی بهتری به گالری ها داشته باشید .
راستش پارسا اسپیس و پرشین گیگ و xm ارتباط خاصی با هم ندارند . من این موضوع را کمی بد بیان کردم . موضوع خیلی ساده است فقط قبل از بیان آن , تقاضا دارم در بخش نرم افزارهای کدنویسی یک موضوع جدید با ذکر نام نرم افزاری که هم اکنون به عنوان نرم افزار طراحی وب با آن کار می کنید , ایجاد نمایید . تا من باقیمانده ی قضایا را در آن برای شما تشریح کنم .
موفق باشید
خدانگهدار.
صفحات: 1 2
مرجع آدرس ها