انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: درخواست راهنمایی برای ساخت قالب
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام

من با ساخت قالب آشنایی زیادی ندارم ... چند بار هم تلاش کردم یه چیزی سرهم کنم ولی نتیجه اش زیاد جالب نشد ... رفتم سراغ XML ازون هم چیزی دستگیرم نشد ... اگه دوستان بتونن منو راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم لبخند
سلام Ali جان !
با توجه به اینکه بخش طراحی قالب در فارس وب وجود داره این مبحث رو به اونجا انتقال دادم . جواب شما هم همونجا قرار داده شده .
موفق باشید .
خدانگهدار.
سلام .

چرا اینجا هیچ کس آموزش ساخت قالب وبلاگ رو شروع نمیکنه؟

با وجود این همه مدیر کار آمد در این فروم من موندم واقعا چرا کسی ساخت قالب وبلاگ رو شروع نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا اگه کسی خواست آموزش بده از ابتدا و مرحله به مرحله این آموزش رو بزاره.

البته بعید میدونم کسی آموزش بده
سلام دوست عزیز من به صورت حرفه قالب سازی رو بلدم آموزش قالب سازی واقعا دیوانگی چون ما هزاران تگ داریم که هرکدوم کار هایی انجام میده و علاوه بر اون تگ های که هر سرویس دهنده وبلاگ داره به خاطر همین هست که کسی سراغ این آموزش نمی ره
من به شما پیشنهاد می کنم برای شروع قالب سازی اول یه قالب انتخاب کنید و شروع به ویرایش کنید و تگ های هر سرویس دهنده خود اون سیستم آموزش داده مثلا میهن بلاگ تو پنل خودتون تو بخش قالب و در قسمت راهنمایی توضیحاتی داده شده البته شما می تونید از برنامه های هم ساستفاده کنید مثله : فرانت پیج-شایر پوینت و ... هان؟
مرجع آدرس ها