شنبه 21 ارديبهشت 1387, 5:10 بعدازظهر
شنبه 21 ارديبهشت 1387, 7:28 بعدازظهر
سلام Ali جان !
با توجه به اینکه بخش طراحی قالب در فارس وب وجود داره این مبحث رو به اونجا انتقال دادم . جواب شما هم همونجا قرار داده شده .
موفق باشید .
خدانگهدار.
با توجه به اینکه بخش طراحی قالب در فارس وب وجود داره این مبحث رو به اونجا انتقال دادم . جواب شما هم همونجا قرار داده شده .
موفق باشید .
خدانگهدار.
سه شنبه 8 بهمن 1387, 12:02 بعدازظهر
سلام .
چرا اینجا هیچ کس آموزش ساخت قالب وبلاگ رو شروع نمیکنه؟
با وجود این همه مدیر کار آمد در این فروم من موندم واقعا چرا کسی ساخت قالب وبلاگ رو شروع نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگه کسی خواست آموزش بده از ابتدا و مرحله به مرحله این آموزش رو بزاره.
البته بعید میدونم کسی آموزش بده
چرا اینجا هیچ کس آموزش ساخت قالب وبلاگ رو شروع نمیکنه؟
با وجود این همه مدیر کار آمد در این فروم من موندم واقعا چرا کسی ساخت قالب وبلاگ رو شروع نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگه کسی خواست آموزش بده از ابتدا و مرحله به مرحله این آموزش رو بزاره.
البته بعید میدونم کسی آموزش بده
جمعه 13 آذر 1388, 2:50 بعدازظهر
سلام دوست عزیز من به صورت حرفه قالب سازی رو بلدم آموزش قالب سازی واقعا دیوانگی چون ما هزاران تگ داریم که هرکدوم کار هایی انجام میده و علاوه بر اون تگ های که هر سرویس دهنده وبلاگ داره به خاطر همین هست که کسی سراغ این آموزش نمی ره
من به شما پیشنهاد می کنم برای شروع قالب سازی اول یه قالب انتخاب کنید و شروع به ویرایش کنید و تگ های هر سرویس دهنده خود اون سیستم آموزش داده مثلا میهن بلاگ تو پنل خودتون تو بخش قالب و در قسمت راهنمایی توضیحاتی داده شده البته شما می تونید از برنامه های هم ساستفاده کنید مثله : فرانت پیج-شایر پوینت و ...
من به شما پیشنهاد می کنم برای شروع قالب سازی اول یه قالب انتخاب کنید و شروع به ویرایش کنید و تگ های هر سرویس دهنده خود اون سیستم آموزش داده مثلا میهن بلاگ تو پنل خودتون تو بخش قالب و در قسمت راهنمایی توضیحاتی داده شده البته شما می تونید از برنامه های هم ساستفاده کنید مثله : فرانت پیج-شایر پوینت و ...