انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: علت دوگانگی در برخورد میان فروم و وبلاگ!!!!
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام به دوستان خوبم در فارس وب ؛

مدتیه سوالی ذهنم رو مشغول کرده که قطعا مدیران فرومی مثل فارس وب جوابش رو می دونن.
شرمنده اگه سوالم در رابطه با کامپیوتر یا شبکه نیست.
چیزی که مشخصه هر کشوری در هر جای دنیا قوانینی داره که شهروندان ملزم به رعایتش هستن.
در کشور عزیز ما ایران هم قوانین جاری رو باید محترم بشمریم که همین کارو هم انجام می دیم.
اما من در مورد قوانین مخابراتی و اینترنتی دوگانگی برخورد میان یک فروم و یک وبلاگ می بینم.
مصداق بارز این داستان در مورد فروم هایی هست در مورد مسائل مربوط به ماهواره فعالیت می کنن
که با قوانین جاری ایران در تضاد کامل قرار داره ، اما مسدود نمی شن. ( امیدوارم هیچ وقت مسدود نشن
چون منم از مطالب خوبشون استفاده می کنم و درود به شرفشون. )
اما اگر یک وبلاگ شخصی بدبخت ، چنین مطالب و آموزش هایی رو داشته باشه به سرعت مسدود می شه.
علت این دوگانگی چیست ؟
آیا صرف اعلام یک سری قوانین شعاری در ابتدای عضویت ، ساختار مطالب فروم هم بیمه می شه ؟ هوم
با تشکر.

parhampalang نوشته است:
سلام به دوستان خوبم در فارس وب ؛

مدتیه سوالی ذهنم رو مشغول کرده که قطعا مدیران فرومی مثل فارس وب جوابش رو می دونن.
شرمنده اگه سوالم در رابطه با کامپیوتر یا شبکه نیست.
چیزی که مشخصه هر کشوری در هر جای دنیا قوانینی داره که شهروندان ملزم به رعایتش هستن.
در کشور عزیز ما ایران هم قوانین جاری رو باید محترم بشمریم که همین کارو هم انجام می دیم.
اما من در مورد قوانین مخابراتی و اینترنتی دوگانگی برخورد میان یک فروم و یک وبلاگ می بینم.
مصداق بارز این داستان در مورد فروم هایی هست در مورد مسائل مربوط به ماهواره فعالیت می کنن
که با قوانین جاری ایران در تضاد کامل قرار داره ، اما مسدود نمی شن. ( امیدوارم هیچ وقت مسدود نشن
چون منم از مطالب خوبشون استفاده می کنم و درود به شرفشون. )
اما اگر یک وبلاگ شخصی بدبخت ، چنین مطالب و آموزش هایی رو داشته باشه به سرعت مسدود می شه.
علت این دوگانگی چیست ؟
آیا صرف اعلام یک سری قوانین شعاری در ابتدای عضویت ، ساختار مطالب فروم هم بیمه می شه ؟ هوم
با تشکر.

سلام پرهام عزیز
متاسفانه وبلاگها گاهی خیلی زودتر از فروم ها و سایتها قربانی ف*ی*ل*تر میشوند . اما دوگانگی که به آن اشاره کردید وجود دارد کما اینکه بسیاری از فروم های مرتبط با بحث dvb و ماهواره در سالهای اخیر ف*ی*ل*تر شده اند اما بسیاری دیگر همچنان با هراسی همیشگی به کار خود ادامه می دهند و مدام آدرس ایمیل می طلبند تا پس از مسدود شدن امکان دسترسی را برای اعضا فراهم کنند .
در بحث وبلاگها گاهی اوقات ارائه دهنده ی ساب دامین , برای جلوگیری از ف**ی*ل*تر شدن کل سایت با سرچ در میان کاربرهایش تعدادی از آنها را مسدود و یا برای ف*ی*ل**تر معرفی می کند اما در بحث فروم , منبع فوق یا باید به تور روبوتها بیفتد و یا کسی به سازمان مربوط به امور ف*ی*لت*رینگ گزارش دهد . که معمولا مورد دوم کمتر اتفاق می افتد .
خلاصه می بخشید که دانسته های من در همین سطح بود .
موفق باشید
خدانگهدار.

اینهم بخشی از مشکلات ف-ی-ل-ت-رینگ است که اگر آن را سرهم بنویسیم فارس وب هم دیگر قابل دسترسی نیست !
درود مجدد ؛
منم دقیقا به همین علت از لغت * مسدود شدن * به جای لغت مذکور استفاده کردم.

کشتی ما فتاده به گرداب ، ای خدا!___________یک ناخدا که تا بردش برکناره نیست
بیچاره نیستم من و در فکر چاره ام __________بیچاره آن کسیست که در فکر چاره نیست
مرجع آدرس ها