انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: جستجوی افراد
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام دوستان ؛

سایتی رو معرفی می کنم که شاید بعضی از شما با اون آشنا باشید ، چون بیشتر از 1 سال می شه که کارش رو شروع کرده و برای اونهایی که آشنا نیستن معرفی دوبارش بد نیست.
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] یک موتور تخصصی جستجوی افراده که برای یافتن دوستان گمشده شما می تونه بسیار مفید باشه.

این سایت در هر روز بیشتر از 1.5 میلیارد سندرو به بانک اطلاعاتی خودش اضافه می کنه و روزانه با گسترش جمعیت ، این تعداد هم افزایش پیدا می کنه. الگوریتم جستجوی این موتور به شکلی ست که شما برای نتایج بهتر می تونید افرادرو با استفاده از تگ ها ، ایمیل ها ، سرگرمی ها و منطقه زندگی شون پیدا کنید.
spock برای یافتن فرد مورد نظر شما ، تمامی صفحات دانش نامه ها ، بیوگرافی ها ، social network ها ،
سایت های دانشگاه ها و مدارس ، سایت های خبری و وبلاگ هارو جستجو می کنه.
تقریبا عمده منبع بانک اطلاعاتی این سایت که با شعار « فهرست بندی همه انسان های جهان » کار می کنه ،
از منابع عمومی تامین می شه.
به همین دلیل spock از بازدیدکنندگان دعوت می کنه تا در صورت تمایل ، آمار کاملی از خودشون در سایت قرار بدن تا بانک اطلاعاتی افراد جهان روز به روز کامل تر بشه و صد البته برای حفظ مسائل امنیتی ، مثل هر سایت
عمومی دیگه ، قوانینی داره که در بخش [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] قابل خوندنه.
از خصوصیات این سایت می شه به کسب آخرین آمار از موقعیت افراد مشهور اشاره کرد.خیلی از جوان ها در سرتاسر دنیا علاقمند به دریافت جدیدترین اطلاعات از چهره های سینمایی ، فوتبالیست ها یا باقی
Celebrated ها هستن که spock این کارو آسون می کنه.با عضویت در سایت می تونید قسمتی رو برای ذخیره اسامی چهره های محبوب خود ( My People ) داشته باشید و با کلیک روی Search My People ، از آخرین اخبار اون فرد که حتی می تونه مربوط به 1 ساعت قبل باشه ، اطلاع پیدا کنید.
( به اضافه عکس و قابلیت زوم آنلاین روی اونها ، وب سایت های جانبی و افرادی که در ارتباط مستقیم با شخص مورد نظر شما بودند و هستند و ...... )

حالا اگه کسی هست که سال ها دنبالش گشتین و پیداش نکردین ( مثلا عشق دوران کودکی ) ، می تونین یه سری به [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] بزنین.
البته من هر چی دوست و آشنا داشتم سرچ کردم , کسی رو پیدا نکرد ! حالا حالاها کار داره تا تکمیل بشه . الآن در عمل ما دو تا موتور جستجو بیشتر نداریم یاهو و گوگل که باز گوگل برتره
سایت [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] بهترین مرجع جستجوی افراد هستش ؛ حتما" به نتیجه خواهید رسید .

یه نکته ای رو عرض کنم که انجمن معرفی سایت ها و وبلاگ های مفید مختص سایت های مرتبط با طراحی ؛ برنامه نویسی و توسعه ی وب می باشد ؛ با این حال از زحمات parhampalang عزیز ممنونم .
این نرم افزار فقط در ایالات متحده جسجو می کنه و فقط با زبان انگلیسی من سایتی رو می خوام که در ایران یا همه دنیه با زبان فارسی جستجو کنه
مرجع آدرس ها