انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: اسکریپت های رابط کاربر - جاوا اسکریپت
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
این اسکریپت توانایی سوال کردن از بازدید کننده را به شما میدهد . بدین صورت که در هنگام ورود ،
سوالی در صفحه ظاهر میشود که بازدید کننده توانایی لغو آن را نیز دارد. برای تغییر سوال این اسکریپت میتوانید ،
سوال پیش فرض آن را در میان کدهای این اسکریپت یافته و آن را تغییر دهید .
برای استفاده از این اسکریپت کدهای موجود را در Body قالب کپی کنید.

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta http-equiv="Content-Language" content="fa"><meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0"><meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document"><script language="javascript" type="text/javascript">ans=prompt("شما وبلاگ دارید؟","")if (ans) {alert("شما گفتید "+ans)}else {alert("پاسخی به سوال داده نشد؟","")}</script><p dir="rtl">&nbsp;</p>

امدن یک صفحه مستطیلی در وسط صفحه اینگونه است که اگر بخواهید ان را edit کنید و نوشته خود را تغییر دهید باید فایل جاوا را دانلود کرده و قسمت محل تبلیغ شما را پاک کرده و نوشته خود را بگزارید

فایل های جاوا برای این است که وبلاگ یا سایت شما کم حجم تر شود و باید این کد را زیر تگ <head> بگزارید

نقل قول:
<script language="JavaScript" src="http://esoft.persiangig.com/javascript/topmsg.js"></script>

در قسمتهایی که نوشته blog name باید اسم بلاگ و در قسمتی که نوشته blog adress باید

آدرس بلاگ را بنویسید ------ برای اضافه کردن لینک یک اینتر به آخرین خط جایی که لینک هاتو

وارد میکنی بزن و کدهای بالا رو کپی کن و آدرس و اسم رو بده

<CENTER>
<FORM>

<SELECT NAME="list">
<OPTION SELECTED>linkestan
<option value="adress blog">blogname</option>
<OPTION VALUE="adress blog">blogname
<OPTION VALUE="adress blog">blogname
<option value="adress blog">blogname</option>
</SELECT>

<p>

<INPUT TYPE=BUTTON VALUE="Go Get It!"
onClick="top.location.href=this.form.list.options[this.form.list.selectedIndex].v

alue"> </p>

</FORM>
</CENTER>

نمایش اطلاعات بازدیدکننده در وبلاگ یا سایت شما

چند نفر از عزیزان کدی رو می خواستند که اطلاعات بازدیدکننده از جمله نوع مرورگر و ورژن اون ، وضوح نمایشگر و ... رو نشون بده .

خوب من این کد رو با یه طرح قشنگ و جالب براتون آماده کردم. می تونید از این زیر بردارید :

<!-- Start code --!>
<div align="center">
  <center>
  <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border:1px dotted #808080; border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="21%" bgcolor="#EEEEEE" height="120">
    <tr>
      <td width="100%" height="109">
      <p align="justify">
</script>
<P align=center dir="rtl" style="margin-bottom: -10">
<fomt face=tahoma>
<font face="Tahoma" style="font-size: 9pt; ">اطلاعات شما :</font></P>
<P dir="rtl" style="margin-bottom: 0; margin-right:3">
<font color="#808080" face="Tahoma" style="font-size: 9pt">
<SCRIPT language=JavaScript>
<!-- Begin
var xy = navigator.appVersion;
xz = xy.substring(22,25);
document.write("مرورگر: ", navigator.appName,"<br><br>");
document.write("نگارش: ",xz,"<br><br>");
document.write("وضوح نمایشگر: ",screen.width," در ",screen.height,"<br><br>");
if (navigator.javaEnabled()) document.write("جاوا: فعال");
// End -->
        </SCRIPT>
</font>
      </td></tr><tr>
      <td width="100%" height="11">
      <font face="Tahoma" color="#C0C0C0"><b>
      <span style="font-size: 7pt" lang="en-us">
      <a target="_blank" href="http://www.ljava.mihanblog.com" style="text-decoration: none">
      <font color="#C0C0C0"> @ Ljava.mihanblog.com</font></a></span></b></font></td></tr>
  </table>
  </center>
</div>
<!-- End code -->

ین کد به درد مواقعی میخوره که یک وبلاگ داشتین اما حالا به آدرس جدید منتقل شده این

کد کارش اینه که وقتی به جای قالب قبلی بزارید هر کس که میخواهد به

وبلاگتون وارد شود سریعا بدون اینکه متوجه شود به آدرس جدید منتقل میشود

<html>
<head>
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1256">
<title>New Page 2</title>
</head>
<body>
</body>
<SCRIPT language="JavaScript">
<!--
function getgoing()
{
top.location=" آدرس وبلاگ یا سایت خود را وارد  کنید ";
}
if (top.frames.length==0)
{
setTimeout('getgoing()',1);
}
//-->
</SCRIPT>
</html>

شاید این کد را قبلا دیده اید اما نه این کد با بقیه فرق داره چون این کد طوری تنظیمش کردم

که سریعا بدون هیچ پیغامی وارد آدرس جدید شود اما نمونه های دیگر یک پیغام به همرا دارند

مثلا ۱۰ ثانیه شمارش معکوس بعد تازه به آدرس جدید وارد میشود . فقط اگر داخل کد نگاه کنید

نوشته آدرس خود را وارد کنید منظور آدرس جدید است

مواضب باشید چیزی پاک نشود و حتما آدرس بین " " قرار گیرد

یک ترفند بسیار جالب با استفاده از این کد

میتوانید در هر سیستم وبلاگ نویسی هستید یک وبلاگ بسازید و جای قالب اصلی این

کد را قرار دهید حالا به قسمت ارسال مطلب برید یک نوشته الکی هم پست کنید نام وبلاگ شما

به لیست به روز شده ها اضافه میشود و خیلی راحت میتوانید بازدید کننده رو به وبلاگ اصلی تان گرایش بدهید

بابت این همه زحماتی که متحمل شدید بسیار سپاسگذارم . خیلی به دنبال این اطلاعات و اموزشها بودم ولی تا قبل از دیدن سایت شما حیران میشدم ولی بعد از یافتن این سایت نمی دانم با چه زبانی تشکر خود را ابراز کنم .
سلام
آقا من نميدونم body يا head قالب چيه؟ ميشه توضيح بديد
با سلام به همه شما دوستان عزیز

ferity knight عزیز

head و body تگ های مختلفی هستن که باید در قالب سایت باشد حالا من آموزش html نمیدم فقط شما اگه احتیاج داری این هارو یاد بگیری به سایت [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] مراجعه کن همه امئزش ها با مثال هست

اما اگه شما میخواهید از کد ها استفاده کنید با توجه به توضیحات کد ها عمل کنید کارتون راه میوفته
مرجع آدرس ها