سلام
متاسفانه از ديروز هر كاري ميكنم با نام كاربري و پسورد وارد پرشين گيگ نميشم
ايا اتفاقي افتاده يا بايستي دوباره دعوتنامه درخواست كنيم البته من تائيديه ثبت نام هم گرفته بودم
و با يك ايميل نام كابري و پسورد برام ارسال شده ولي وقتي كليد ورود را كليك ميكنم بر ميگرده همان صفحه
اول ،كسي ميدونه موضوع چيه؟
سلام
متاسفانه از ديروز هر كاري ميكنم با نام كاربري و پسورد وارد پرشين گيگ نميشم
ايا اتفاقي افتاده يا بايستي دوباره دعوتنامه درخواست كنيم البته من تائيديه ثبت نام هم گرفته بودم
و با يك ايميل نام كابري و پسورد برام ارسال شده ولي وقتي كليد ورود را كليك ميكنم بر ميگرده همان صفحه
اول ،كسي ميدونه موضوع چيه؟
دوست عزیز سلام
متاسفانه پرشین گیگ در این چند وقته و به خصوص بعد از ارائه ی نسخه ی جدید و البته آزمایشی با اشکالات فراوانی روبرو شده .
البته مشکل شما می تواند ناشی از اشکالات پرشین گیگ و یا خود دستگاه باشد .
چنین اشکالی برای خود من هم پیش آمده . دقیقتر بگویم گاهی اوقات هنگام اولین ورودتان به یک اکانت سوالی از شما می شود با عنوان ذخیره ی پسورد نوشته شده . چنانچه در هر فضا و یا اکانتی به این عبارت جواب مثبت دهید ، ورود شما در هر زمانی به این فضا بدون احتیاج به نوشتن دوباره پسورد ممکن خواهد بود . اما متاسفانه در پرشین گیگ هیچگاه این قابلیت جواب مناسبی نمی دهد و مجبورید هر بار پسورد حتی ذخیره شده را مجددا تایپ کنید . توصیه می کنم چنانچه اینگونه وارد فضایتان می شدید ، از این پس پسورد خود را هر بار وارد کنید .
من هم بارها و بارها مواجه شدم با این مشکل. بعد از وارد کردن یوزر و پس، باز برمیگرده به صفحه ی اول. هیچ اتفاق خاصی نمیفته یعنی!
خیلی وقته این پرشین گیگ ما رو لنگ گذاشته!
با تشكر از هر دو بزرگوار پس نتيجه اينكه بايد دهها بار در زمانهاي مختلف امتحان كنم
به اين اميد كه شايد (تو بيايي!!) وارد شوم.
به هر حال ممنون پس ايراد از اكانت ما نيست ،اگر برادران و خواهران ديگر در اين زمينه
نظري دارند ارائه كنند شايد به يك نتيجه بهتري دست پيدا كنيم.
البته این رو هم بگم که این مشکل فقط برای بعضی از اکانت ها پیش می آد . بنابراین امکانش خیلی زیاده که شما یه اکانت جدید بسازی و مشکلت برطرف بشه .
البته این رو هم بگم که این مشکل فقط برای بعضی از اکانت ها پیش می آد . بنابراین امکانش خیلی زیاده که شما یه اکانت جدید بسازی و مشکلت برطرف بشه .
حرف شما كاملا درست است ،چون همچنان مشكل دارم،
با دعوتنامه قبلي هم نتوانستم اكانت جديد بسازم
پس اگر لطف نمائيدو يك دعوتنامه جديد (البته ميدونم كه اينجا نبايد بگم ولي....
)برام ارسال كنيد ممنون ميشم.
از گزینه ی "رمز عبور را فراموش کردم" استفاده کنید و رمز عبورتون رو عوض کنید و مجدداً امتحان کنید .
سلام
شما نام کاربری یا پسوردتون رو درست وارد نمی کنید
ولی ربطی به درستی یا نادرستی یوزر و پس نداره. منم یکی از اکانتهای پرشین گیگم همینجوریه. ولی اکانتهای دیگه م راحت وارد میشن. بابت یوزر و پس هم مطمئنم که درست وارد میکنم.
ولی ربطی به درستی یا نادرستی یوزر و پس نداره. منم یکی از اکانتهای پرشین گیگم همینجوریه. ولی اکانتهای دیگه م راحت وارد میشن. بابت یوزر و پس هم مطمئنم که درست وارد میکنم.
درسته ربطي نداره چون اين يوزر و پسورد توسط خود پرشين گيگ تائيديه اش ارسال شده و من دقيقا از روي همين يوزر و پسورد وارد ميكنم.
با اينكه يك دعوتنامه ديگه هم برام ارسال شده ولي متاسفانه باز هم مشكل همچنان هست ،روي دو تا كامپيوتر در دو حالت مختلف با برنامه هاي ويندوز مختلف هم تست كردم بنابراين هيچ ربطي به دستگاههاي كامپيوتر هم نداره من فكر ميكنم اگر كسي به ايميل مدير سايت دسترسي داره يك ايميل براش بزنه و مشكل را مطرح كنه ببينيم چيكار بايستي بكنيم. ممنون ميشم. يا حق