انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: تالار گفتمان کاملا فارسی ASP
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
نرم افزار رایگان تالار گفتمان کاملا فارسی به زبان asp

ویژگی ها:
تاریخ هجری شمسی
پیام خصوصی
ارسال خبر در صفحه اول تالار
امکان تعیین میزان دسترسی برای یک تاپیک خاص
و ....

از آدرس زیر دانلود کنید

[لینک حذف شد]
سلام!
دوست عزیز نمیشد یک دمو از این تالار میذاشتی ؟
ممنون
دوست من ؛ طبق قوانین فارس وب شما مجاز به درج لینک های دانلود منوط به ثبت نام نیستید ؛ لطفاً لینک مستقیم این برنامه رو قرار بدین.

با سپاس.

Bonyanalam نوشته است:
دوست من ؛ طبق قوانین فارس وب شما مجاز به درج لینک های دانلود منوط به ثبت نام نیستید ؛ لطفاً لینک مستقیم این برنامه رو قرار بدین.

نهگریان
جناب مدیر میشه بگی واسه چی لینکو حذف کردی ؟ خوب چرا خودت نیومدی یه لینک مستقیم ازش بزاری ؟
ندیدی این بنده خدا اولینو آخرین پستشو گذاشتو رفت ؟ لابد ما هم باید منتظر بشینیم تا چی بشه تو چند ساله آینده اتفاقی سایتو تو موتور جستجو پیدا کنه و بعد کلی گشتن توش و دیدن لینک های حذف شده یادش بیفته که یه سر به ارسالهام بزنم بعد میاد میزنه میبینه مدیر لینکشو حذف کرده بعد و منم بعدش شاکی شدم و با رعایت اصول بهداشتی نا رضایتی خودمو ابراز کردم و میره تو کامپوترش میگره که یه جا که با قوانین سایت جور در بیاد آپلود کنه (تازه اگه پاکش نکرده باشه با هاردش نسوخته باشه یا اگه نداشته باشدش یادش بیاد از کجا گرفته بود )
خلاصه بعد از کلی گشتن بیاد بزاره ولی دیگه فایده نداره جناب مدیر میدونی چرا ؟ چون احتمالن تا اون موقع من خدمتم و بعدشم که میام نیازی بهش ندارم بیاد برم خر حمالی نه وب گردی پس این تاپیک به خاطره ها میره و چندین نفر مثل من هم آرزو به دل از دنیا میرن .

مرجع آدرس ها