انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: طريقه ي گذاشتن رمز عبور براي وب سايت
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
با عرض سلام خدمت همگی

من یه سایت دارم که می خوام تمام صفحاتش خصوصی بمونه و نمی خوام کسی بتونه ازش سر در بیاره

و می خوام یه اینپوت برای اسم کاربر و یه اینپوت هم برای پسورد بزارم

کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟
دوست من ؛ خيلي خوشحال مي شيم كه دوستاني چون شما فعاليت مستمر و موثري داشته باشند ؛ به شرط اينكه قوانين انجمن ها حفظ بشه و هر پست مطلب مفيد و آموزنده اي رو در بر داشته باشه .

لطفا" سري به قوانين بزنيد ؛ خواهيد ديد كه رسم بر اينه كه كاربران فارس وب براي تشكر و يا تائيد ايده هاي ديگران از دكمه ي تشكر كه زير هر پست درج شده استفاده مي كنند .

لطفا" يك دست بودن حروف رو در پست ها حفظ كنيد و املاء صحيح فارسي رو بكار ببريد ! با انتخاب عنوان مناسب براي پست ها دوستان رو متوجه موضوع پستتون مي كنيد .

همچنين بخش معرفي سايت هاي مفيد مختص سايت هاي مرتبط با وب هستش و پست هايي كه حاوي سوال ، آموزش و يا مقاله نيستند سريعا" پاك مي شن.

لطفا" دقت نظر بيشتري به خرج بدين .
با تشكر .
یه راه آسان که در انجمن ها قبلا قرار داده شده است در پست [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] ببینید که این روش برای سایت ها هم کارآمد است و شما میتوانید خیلی آسان این کار را انجام دهید ، در صورتی که روش دیگری می خواستید مطرح نمایید.
تو هاستت اگه کنترل پبنل داره یه بخش هست که میتونی password بذاری بگردی پیدا میشه یادم نمیاد !
مرجع آدرس ها