انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: رفع مشكلات سيستم انجمن
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
توي اين تاپيك مشكلاتي كه توي سيستم انجمن مشاهده مي كنيد رو عنوان كنيد.
من نمیدونم منظور از "مشکلات سیستم انجمن ها" چیه ولی اولین چیزی که بهش برخوردم اینه که گاهی وقتا مباحث دو یا چند انجمن به همپوشانی میرسن و معلوم نیست جزو کدوم انجمن قرار میگیرن!
مثلا" مقالاتی که دوستان تو انجمن های مختلف میذارن میتونه تو انجمن "مقالات" هم دسته بندی بشه... یا انجمن "سوالات در خصوص وب و اینترنت" با انجمن "مطرح نمودن مشکلات وب و اینترنت" عملا" یکیه...!
...
درست مي گيد شما...
بايد يه فكري هم براي اونت كرد...
تا چند روز ديگه حتماً خبرشو به شما مي دم...
یه مورد دیگه!
یه سری مطالب رو از همین اول میبینیم که ارزش تاپیک بودن رو ندارن! یعنی از نظر محتوایی چیز خاصی ندارن که بخواد واسشون تاپیک باز بشه! ولی دوستان باز میکنن!
نمیدونم حالا... آیا وظیفه ی مدیر انجمنه که تذکر بده یا... کی؟
یا اینکه اصلا" وجود چنین تاپیک هایی اشکالی نداره و میتونن باشن؟!
خیلی خوشحالیم کسی مثل شما به طور جدی پیگیر مسائل انجمن ها هستش . من با اجازه ی مدیر انجمن ها (Silence) جوابتون رو می دم .

مدیر های فعلی همه به طور آزمایشی فعالیت می کنن تا اینکه یک مدیر فعال و متخصص تثبیت شه .

بله ! انجمن ها برای بعضیا تازگی داره و بعضا" با وبلاگ اشتباه گرفته می شه ! هر مدیر مختاره که اگه چندین Thread رو که به قول شما ارزش Thread رو نداره ، با تذکر به کاربران و توضیح روش صحیح ، پست ها رو با هم ادغام (یکی از گزینه های مدیریت) کنه .

تا جا افتادن انجمن ها وقت باید صرف بشه که تلاش زیاد مدیر انجمن ها رو می طلبه .

Bonyanalam نوشته است:
خیلی خوشحالیم کسی مثل شما به طور جدی پیگیر مسائل انجمن ها هستش . من با اجازه ی مدیر انجمن ها (Silence) جوابتون رو می دم .

مدیر های فعلی همه به طور آزمایشی فعالیت می کنن تا اینکه یک مدیر فعال و متخصص تثبیت شه .

بله ! انجمن ها برای بعضیا تازگی داره و بعضا" با وبلاگ اشتباه گرفته می شه ! هر مدیر مختاره که اگه چندین Thread رو که به قول شما ارزش Thread رو نداره ، با تذکر به کاربران و توضیح روش صحیح ، پست ها رو با هم ادغام (یکی از گزینه های مدیریت) کنه .

تا جا افتادن انجمن ها وقت باید صرف بشه که تلاش زیاد مدیر انجمن ها رو می طلبه .

بله
مثلا مديران فروم پرشين تولز تاپيك هاي تكراري رو در يك تاپيك اصلي ادغام ميكنن
چاره اش همينه

CaCTuS نوشته است:
یه مورد دیگه!
یه سری مطالب رو از همین اول میبینیم که ارزش تاپیک بودن رو ندارن! یعنی از نظر محتوایی چیز خاصی ندارن که بخواد واسشون تاپیک باز بشه! ولی دوستان باز میکنن!
نمیدونم حالا... آیا وظیفه ی مدیر انجمنه که تذکر بده یا... کی؟
یا اینکه اصلا" وجود چنین تاپیک هایی اشکالی نداره و میتونن باشن؟!

به نكته خوب و به جايي اشاره كرديد...
آره...مدير مختاره كه چنين تاپيك هايي رو مرج كنه...
ممنون بابت توجه...

یه نکته ی دیگه!
جسارتا"!
زیر هر پست یه دکمه ای هست برای تشکر! میشه بجای فرستادن یه پست بعنوان تایید یا تشکر از اون استفاده کرد!
من جسارت میکنم، ایشالا دوستان میبخشن ولی اینا مشکلاتیه که من خودم تو فروم های دیگه باهاش مواجه بودم و اذیتم میکرده!
شما خودتون مدیر هستین ، نظم بخشیدن به انجمن ها و توجیه مدیران و کاربران و جا انداختن فرهنگ صحیح استفاده از فروم ها با شماست !

هر چی زودتر فرهنگ های صحیح و قوانین جا بیافتن ، در آینده که انجمن ها شلوغ می شه ، مشکل کمتری خواهیم داشت .
سلام
یه مسئله ی عجیب دیدم . مقاله ای که درباره ی توسعه ی IT در سایت قرار داده بودم ، به عنوان جدیدترین مطلب سایت در صفحه ی اصلی دیده نمی شود .

تقاضا دارم به این مشکل رسیدگی کنید .
صفحات: 1 2
مرجع آدرس ها