چهارشنبه 2 مرداد 1387, 10:27 قبلازظهر
چهارشنبه 2 مرداد 1387, 2:42 بعدازظهر
دوست عزیز
اینجا معرفی "سایت ها و وبلاگ های مفید" هستش نه انجمن معرفی software!
اینجا معرفی "سایت ها و وبلاگ های مفید" هستش نه انجمن معرفی software!
چهارشنبه 2 مرداد 1387, 6:39 بعدازظهر
بهتر بود , سایت ایران سافت رو معرفی می کردید .
پنجشنبه 3 مرداد 1387, 1:25 قبلازظهر
Advertiser عزیز
پست شما به این بخش منتقل شد ، با اینکه این نرم افزار برای طراحی صفحات وب نیست ولی با توجه به اینکه فشرده سازی در زمینه انتقال اطلاعات در وب دارای اهمیت است، پست شما در این بخش قرار گرفته است ،
لطفا در انتخاب بخش های مورد نظر برای پست های خود توجه بیشتری نمایید.
همچنین با توجه به بند " تبلیغات ممنوع ! " [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] می بایست لینک دانلود مستقیم این نرم افزار را قرار دهید . در صورتی که می خواهید وب سایت یا وبلاگ خود را معرفی نمایید با توجه به [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] این کار را انجام دهید.
لینک مستقیم دانلود این نرم افزار : [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
پست شما به این بخش منتقل شد ، با اینکه این نرم افزار برای طراحی صفحات وب نیست ولی با توجه به اینکه فشرده سازی در زمینه انتقال اطلاعات در وب دارای اهمیت است، پست شما در این بخش قرار گرفته است ،
لطفا در انتخاب بخش های مورد نظر برای پست های خود توجه بیشتری نمایید.
همچنین با توجه به بند " تبلیغات ممنوع ! " [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] می بایست لینک دانلود مستقیم این نرم افزار را قرار دهید . در صورتی که می خواهید وب سایت یا وبلاگ خود را معرفی نمایید با توجه به [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] این کار را انجام دهید.
لینک مستقیم دانلود این نرم افزار : [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
جمعه 19 مهر 1387, 8:16 بعدازظهر
با سلام
من دیدم نوشته بخش معرفی نرم افزارهای طراحی وب .. گفتم یه نظر بدم ..
این پاور آرشیو چیز خوبیه ولی اگه میخواین برای اکسترکن فایلهاتون رو هاستهای لینوکس استفاده کنید بهترین گزینه 7zip هست . هم رایگان هم . هم مخصوص لینوکسه . منظورم اینه که با لینوکس سازگاره و رو ویندوز نصب میشه و کار باهاش خیلی راحته ...
من دیدم نوشته بخش معرفی نرم افزارهای طراحی وب .. گفتم یه نظر بدم ..
این پاور آرشیو چیز خوبیه ولی اگه میخواین برای اکسترکن فایلهاتون رو هاستهای لینوکس استفاده کنید بهترین گزینه 7zip هست . هم رایگان هم . هم مخصوص لینوکسه . منظورم اینه که با لینوکس سازگاره و رو ویندوز نصب میشه و کار باهاش خیلی راحته ...