انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: منوی کشویی در فلش
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
با سلام
از دوستانی که ایجاد منوی کشویی در فلش رو می تونند انجام بدن خواهش می کنم یه آموزش در مورد ساخت آن قرار بدن .
با تشکر
به فارس وب خوش اومدي .

منظور شما از منوي كشويي دقيقاً چيه؟ ترجيحاً يك نمونه قرار بدين و بگين خودتون تا كجاي كار پيش رفتين و اطلاعات شما در مورد فلش تا چه اندازه هستش.

mina_golenaz نوشته است:
با سلام
از دوستانی که ایجاد منوی کشویی در فلش رو می تونند انجام بدن خواهش می کنم یه آموزش در مورد ساخت آن قرار بدن .
با تشکر

اگر با کار در نرم افزارهای فلش چندان آشنایی ندارید توصیه می کنم از نرم افزار های آماده ساخت منوی فلش مثل 123 flash menu استفاده کنید .

اگر بگید برای چه کاری و در کجا می خواهید استفاده کنید راحت تر میشه راهنمایی کرد..
نوع منو رو هم مشخص کنید که منظورتون به چه شکل هست.

Bonyanalam نوشته است:
به فارس وب خوش اومدي .

منظور شما از منوي كشويي دقيقاً چيه؟ ترجيحاً يك نمونه قرار بدين و بگين خودتون تا كجاي كار پيش رفتين و اطلاعات شما در مورد فلش تا چه اندازه هستش.

با سلام .
من هم این سوال رو دارم .
مانند سایت :
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

منو های بالایش .

morteza021 عزیز
در ابتدا ورودتون رو تبریک می گم ، سایتی که معرفی کرده اید منوی باز شوندش فلش نیست بلکه منوی جاوا اسکریپتی است که نمونه های از آن ها در انجمن های Java Script وجود داره .
انگار موضوع کنسل شد.
سلام دوست عزيز يه كم كار مي بره بايد كلي كلك مرغابي بزني اگه يادم نرفت يه نمونه واست مي ذارم
مرجع آدرس ها