انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: ويرايش محتويات يك جدول در php
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
من تو سایتم می خوام به نویسنده ها این امکان رو بدم که توی صفحه شخصیشون یه مقاله رو خودشون نوشتن ویرایش کنن. یا اگه می خوان بهش عکس اضافه کنن. ولی نمی دونم چه طور مقالات رو که در mysqlذخیره شده رو لود و در اخر تغییرات رو ذخیره کنم
كاري رو كه شما قصد انجام اون رو داريد نيازمند فاكتور هاي زيادي همانند اجراي سيستم ورود و تعريف سطح دسترسي نويسنده ها و توابع مخصوص هستش ، مطمئناً براي اين عمل سورس كد شما نياز هستش و انجامش بسيار وقت گير .

از اونجائي كه ما تنها در حد راهنمايي و حل مشكل در فارس وب كمك مي كنيم ، براي اولين سوال مي پرسم كه برنامه رو خودتون نوشتين يا از سيستم مديريت محتواي خاصي استفاده مي كنيد؟ دستورات sql كفايت مي كنه و يا اينكه به دنبال روش پياده سازي صحيح كار هستيد؟
خودم نوشتم. الانم مشکلم اینه که چه جوری اطلاعات رو تغییر بدم یا حذف کنم . یعنی منظورم اینه که این اختیار رو به نویسنده بدم. با یه توضیح کوچولو تا اخرش میرم
اختيارات كاربران معمولاً به اين شكل هستش كه براي هر كاربر ستوني به نام مثلاً permission تعريف مي كنن و در زمان ورود كاربران با توجه به عدد يا عنوان ستون permission هر كاربر ، دستورات لازم اجرا و اختيارات لازم داده مي شه.

شما مي تونيد ستون permission رو براي مدير كل سايت با عدد 1 ، نويسندگان عدد 2 و كاربران عادي با عدد 3 تعربف كنيد.
مرجع آدرس ها