انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: چگونگی ارتباط اطلاعات بین دو صفحه در ASP.Net
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام خدمت تمام کاربران محترم این انجمن :

من دو صفحه Default.aspx و view.aspx دارم
در صفحه اول یه کنترل GridView دارم که در اون نام محصولات ، توضیحات و یه ButtonField برای نمایش مشخصات کامل محصول قرار داره که نام این دکمه View است.
حالا میخوم با کلیک بر روی View به صفحه View.aspx برم و در اون صفحه مشخصات دیگر ، مرتبط به همان محصولی که انتخاب شده ؛ از قبیل نام شرکت تولید کننده ، تعداد سی.دی و ... که توی دیتابیس هست رو بخونه و در این صفحه نمایش بده .

* برنامه من با زبان VisualBasic هستش *

- در ضمن یک نسخه از برنامه رو هم ضمیمه کردم !

[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
در ابتدا : عنوان پست باید موضوع پست را برساند ، لطفا از عنوان های مناسب استفاده نمایید .

برای این منظور راحتترین کار استفاده از Session یا کوکی یا حتی فایل است ، البته می توانید از Page.perivous نیز استفاده نمایید
ولی روشی که با Session است را به دلیل اینکه تمام Browser ها پشتیبانی می کنند (کوکی در تمام جستجوگر ها فعال نیست.) و Page.perevius نیز از .net 2005 به بعد جواب می ده پس همون بهتر که از Session استفاده نماییم :

در زمانی که روز دکمه ی اطلاعات بیشتر کلیک می نمایید می بایست مشخص شود کدام Row کیلک شده تا اطلاعات بیشتر آن را نشان دهد : (بر روی event مربوط به گرید ویو در IndexChanged کد زیر را بنویسید : )

Protected Sub GridView1_SelectedIndexChanged(ByVal sender As Object
ByVal e As System.EventArgsHandles GridView1.SelectedIndexChanged
        Session
.Add("ID"GridView1.SelectedDataKey.Value.ToString())

Response.Redirect("view.aspx")

End Sub 

توجه نمایید :
باید DatakeyNames را می بایست فعال نموده باشید و مقدار آن را در Session بریزید که key اطلاعات شماست مثل ID

خوب حالا به صفحه View می روید در لود صفحه و da تان را با استفاده از مقدار موجود در session پر می نمایید:

Dim str As String
        str 
Session.Item("ID").ToString()

کدهای لازم برای  پر نمودن اطلاعات da

da
.SelectCommand.CommandText 
"SELECT * FROM Products where ID = " str 

و نهایتا با استفاده از da اطلاعات را به صورت مورد نظرتان نمایش می دهید.

امیدوارم توضیحات کافی باشه چون نمی رسیدم فایل ارسالیتان را بررسی نمایم چشمک ، اگر سوالی بود بفرمایید.

هوم این کارها رو انجام دادم ولی وقتی روی دکمه View کلیک میکنم ، اصلاً به صفحه View.aspx منتقل نمیشه !
اگه ممکنه کمی بیشتر توضیح بدهید . ممنون
هیچ کس نیست کمک کنه !؟
به خدا ثواب داره
tdk ی عزیز
برای انتقال به صفحه ی view بر روی دکمه ی View تون کد :

Response.redirect ("View.aspx"

در ضمن فایلی که ضمیمه نموده اید حتما باید عضو اون انجمن باشیم تا بشه دانلودش کرد ، اگر مشکلتون حل نشد فایلتون رو یه جای دیگه که به ثبت نام نیاز نداشته باشه یا تو همین سایت بذارین تا مشکلتون رو دقیق ببینیم چیه .

مرجع آدرس ها