انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: مشكل در ورود به بخش مديريتي wordpress.com
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
با سلام به Jtiran عزیز و حلال مشکلات ؛

حرف از وردپرس زدی و ما رو هوایی کردی. اما چرا login نمی کنه ؟

در آدرس [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] اکانت ساختم ، لینک فعال سازی هم به ایمیل رسید ، کلیک کردم ، پروفایل رو کامل کردم ، کلی تبریک الکی هم دریافت کردم ، ولی اصل داستان که باید با همین اکانت وارد بشه ، نمی شه.

در همون صفحه اصلی که سمت چپ محل ورود هست ، تایپ می کنم و پس از کلی تاخیر error می ده بصورت زیر :

جالبه که یه اکانت با نام کاربری و رمز عبور دیگه ساختم ، بازم هم نشد. تو انجمن فارسی وردپرس هم یه تحقیق کردم ، ولی آدرس و شیوه ورود همینه.

شما برای ورود ، از چه روشی استفاده می کنی ؟؟

ممنون می شم از پاسخ شما دوست عزیز.
پرهام عزیز سلام !
ابتدا باید بگم نظرت لطفته . و اما در مورد مشکل ورود :
توصیه می کنم برای ورود به بخش مدیریت به ایمیلت مراجعه کنی. اگه خاطرت باشه زمان ثبت نام در وردپرس یه نامه به ایمیلت ارسال شد که حاوی یوزر نیم و پسورد و شیوه ورود به وردپرس بود . توی ایمیلی که برای من رسید تصویر زیر قرار داشت :

برای ارسال مطلب جدید کافیه روی لینک گفته شده کلیک کنی و بعد از چک کردن مشخصات وارد بخش مدیریت بشی .
امیدوارم مشکلت برطرف شده باشه .
خدانگهدار
سلام دوباره ؛

آقا من که تمام لینک های موجود در همین ایمیل رو دونه دونه کلیک و برای ورود با نام کاربری و رمز عبور خودم ( که به سرعت یاد داشت کردم برای همیشه ) ، سعی در ورود کردم ، ولی همچنان مشکل داره.
هم با IE7 و هم با firefox 3 مشکل داره. معلومه داره بامبول در میاره.شاید داره مثل بعضی هاستینگ های در پیت که با زیاد شدن اعضا و فشار روی سرور ها ، اقدام به عضو گیری می کنن و بعد در ورود ادا و اطوار در میارن ، عمل می کنه.
بهر حال از کمک شما ممنونم و ورد پرس هم با این همه قیل و قال ، خیلی برام مهم نیست.

شاد باشید و دنبال وردپرس ....
سلام

شما باید ISP خودتان رو عوض کنید ( از کارت اینترنتی بجز کارت اینترنت شرکت سرویس دهنده فعلیتان استفاده کنید ) ... دلیل این مشکل قدرتمند نبودن سرورها و مشکل در خطوط ارتباطیISP فعلی شماست
با سلام به WB23 با معرفت ؛

شنیده بودم پارس آنلاین خوبه ، ولی فکر کنم گول خوردم.

اما در مورد وردپرس ، آیا از نظر فنی ممکنه یک ISP فقط با وردپرس مشکل داشته باشه ولی با هیچ سایت دیگه ای مشکل نداشته باشه ؟؟

شادی ...
ISP فعلی شما با سایت های غیر از WordPress هم حتما مشکل دارد و شاید شما به آنها برخورد نکرده اید ... معروف بودن یک ISP دلیل خوب بودن آن نیست
سلام خدمت همه!
من اینگونه وارد میشم!
یا از خود بلاگ میرم تو بخش ورود و درست میره!یا از این آدرس میرم!
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
دوست عزیز مشکلی که هست دلیل لیسانس SSL هستش بعضی ISP ها اجازه باز کردن بعضی SSL هارا نمی دهد ...
یکیش هم بالاترین یا ......
یه راه خیلی راحت من تو یه سایتی پیدا کردم.
از این سایت استفاده کنید .
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
بعد از ورود روی اسم بلاگتون کلیک کنید.
:)
مرجع آدرس ها