سلام دوستان
یه سوال کاملا ساده دارم . امیدوارم جوابمو بدید.
این عکس رو ببینید :
خوب وقتی همین رو بزرگ می کنم اینجوری میشه ....
می بینید که پیکسلا جابه جا شدن و یه جورایی کیفیت رو از دست داده...
کسی برنامه اییی داره یا ترفندی بلده که بشه باهاش خط 1 پیکسلی کشید و سیو کردن و بعد از باز کردن اون و زوم شدن کیفیت از دست نره.... (زیاد زوم نمی کنم... )
ممنون... خواهشن کمک کنید/

برای بزرگنمایی عکس ها بدون افت کیفیت شما می توانید از نرم افزار قدرتمند
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] استفاده کنید این نرم افزار با استفاده از فناوری S-Spline XL به شما کمک میکند تا با چند کلیک ساده عکس خود را بدون افت کیفیت به اندازه دلخواه درآورید
البته بسته به نرم افزاری که شما این خط رو باهاش رسم کردید متفاوته . البته ترفندی که WB32 عزیز گفت میتونه تا حدی این مشکل رو رفع کنه . مطمئنا مشکل شما تنها با این خط نیست و احتمالا پروژه ی دیگه ای رو برای همین حرکت آماده کردید .
به عنوان یه پیشنهاد خیلی ساده شما میتونید این خطوط رو در نرم افزاری مثل فتوشاپ رسم کنید . در فتوشاپ حتی اگر تا 20 برابر زوم هم داشته باشین باز برای ین نرم افزار آنچه رسم شده یک خط محسوب میشه و به همین دلیل افت کیفیت نخواهد داشت .
نرم افزار های دیگه مثل AUTOCAD و ADOBE MACROMEDIA FLASH هم در رسم خطوط از چنین اصولی تبعیت می کنن . که البته خب برای کار شما فتوشاپ مناسبترین گزینه میتونه باشه .
سلام .
خوب دوستان اگر در برنامه Corel Draw یه خطی رو رسم کنید و داخل برنامه بزرگنمایی کنید با بهترین کیفیت نشون میده اما اگر همون رو به عکس سیو کنید کیفیتش تغییر می کنه و وقتی بزرگنمایی می کنید ...
خوب حالا میشه از برنامه ایی دیگر استفاده کرد که خط رو به خوبی رسم کنه و بعد از سیو کردن به بهترین کیفیت نشون بده
باید خط 1 پیکسل باشه . کسی که Corel Draw کار کرده می فهمه چی میگم
ممنون .

من نیازی به برنامه بزرگنمایی ندارم . یه برنامه نوشتم که خط هایی که 1 پیکسلی هست رو پیدا می کنه. اما وقتی به عکس سیو می کنم دیدید که چه جوری میشه

حالا می خوام اون خط به صورت صاف و بدون جابه جایی ذخیره بشه و ازش استفاده کنم.... فک کنم حالا فهمیدید چی می خوام

بله دوست عزیز
از قبل هم معلوم بود .
همون طور که گفتم خط 1 پیکسلی رو میتویند با نرم افزاری مثل فتوشاپ ایجاد کنید . اما زمان ذخیره سازی این مورد بسته به نوع فرمت مورد استفاده داره . وقتی خطوط ایجاد شده رو به فرمتی تصویری مثل bmp میبرید . دیگه امکان بزرگنمایی نخواهید داشت . اما چنانچه همین پروژه رو به شکل swf ذخیره کنید اونوقت با هیچ بزرگنمایی تغییر کیفیت نمیده .
اگر مشکل شما ذخیره سازی در برنامه Corel Draw هست ، پیشنهاد میکنم به بخش مربوط به طراحی رجوع کنید و در اونجا سوال خودتون رو مطرح کنید .
خواهش میکنم .
نه ! تقریبا دیگه تمامی نرم افزارهای مرتبط با بحث طراحی انواع فرمتهای فلش رو پستیبانی میکنن.