انجمن‌هاي فارس وب

نسخه کامل: چند پيشنهاد در مورد ساختار انجمن ها
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام،
پیشنهاد می کنم به جای کلمه "انتقاد و مشکلات" از "نظر، انتقاد، پیشنهاد" یا "نظرات، انتقادات، پیشنهادات" استفاده کنید.
مرسی.
همین طور صورتک "شیطون" در اکثر ISP ها فیلتر(Block) شده!

همچنین تالار "معرفی وبلاگ و وب سایت" به زیر تالار "معرفی سایت ها و وبلاگ های مفید" ارتباط نزدیکی نداره! نه از نظر املایی نه ازنظر معنایی!
میتونیم(یا باید) در هر تاپیک مثلاً PHP:

بانک کد
مقالات آموزشی
سوال و درخواست

ایجاد کنیم. هم خیلی مرتب تر میشه و هم خیلی راحت تر!
Majid.R عزیز
خوشحالیم که نسبت به مسائل انجمن ها اینقدر حساسید و به این دقت با بخش های متفاوت آن نظر می دهید.
در مورد تغییر نام انجمن ها فکر کنم نظرتون تامین شد ، چون نام انجمن با توجه به پیشنهاد شما تغییر کرده است . شیطون خانوم

در زمینه بخش هایی که پیشنهاد دادید ، بخش مقالات که هم اینک در بخش ها موجوده ، درمورد سوالات و درخواست ها به نظر شما چه تفاوتی با پست ها داره ؟
در مورد کدها و اسکریپت ها نیز نظر شما صحیح است و در آینده که انجمن ها شلوغ تر شه حتما لازمه که همچینان انجمنی داشته باشیم.

برای معرفی وبلاگ ها و وب سایت ها هم ، یه بخش کلی داریم به عنوان معرفی وبلاگ و سایت خوب وب سایت ها و وبلاگ های مفید بخشی از کل این مجموعه است ، پس به صورت زیر مجموعه ی آن ها آمده.

مسلما پیشنهاد ها و انتقادات شما به پیشرفت و کاربر پسند شدن انجمن ها کمک می کنه و تاثیر زیادی داره .

ممنون .

Majid.R نوشته است:
سلام،
پیشنهاد می کنم به جای کلمه "انتقاد و مشکلات" از "نظر، انتقاد، پیشنهاد" یا "نظرات، انتقادات، پیشنهادات" استفاده کنید.
مرسی.
همین طور صورتک "شیطون" در اکثر ISP ها فیلتر(Block) شده!

همچنین تالار "معرفی وبلاگ و وب سایت" به زیر تالار "معرفی سایت ها و وبلاگ های مفید" ارتباط نزدیکی نداره! نه از نظر املایی نه ازنظر معنایی!
میتونیم(یا باید) در هر تاپیک مثلاً PHP:

بانک کد
مقالات آموزشی
سوال و درخواست

ایجاد کنیم. هم خیلی مرتب تر میشه و هم خیلی راحت تر!

سلام majid عزیز
فکر میکنم یه سوء تفاهمی پیش اومده ! معرفی وبلاگ و وب سایت به تالار معرفی سایت ها و وبلاگ های مفید خیلی ربط داره ! یه جورایی اصلا خودشه !

مرجع آدرس ها