سلام بر همه دوستان و بزرگواران
من میخواهم طراحی سایت با دریمویور dreamweaver یاد بگیرم وکمک میخواهم .
اولین سوالم فارسی کردن در برنامه هست.
هر کدام از دوستان که اطلاعاتی دارن که فکر میکنن به کار من میاد ممنون میشم اگر یاری کنند.
آرزومند سلامتی و موفقیت شما امین
دوست عزیز
ورودتون رو با فارس وب خوش آمد میگم.
لطفا" سوالات و مشکلاتتون رو "یک بار" و در انجمن مربوطه بپرسید. شما این سوالتون رو در انجمن "نیازمندیها" هم مطرح کرده بودید که حذف شد.
حالا در مورد سوالتون...
برای فارسی نوشتن در برنامه باید قبل از تگ پایانی <head> تگ زیر رو داشته باشید:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
سلام خیلی ممنونم از جواب شما وراهنمایی ای که در رابطه با ارسال سوال فرمودید.
amin عزیز
یکی دیگه از قوانین انجمن ها اینه که برای تشکر کردن باید از دکمهی تشکر که زیر هر ارسال وجود داره استفاده کرد.
:)
سلام بر دوستان عزیز ،من یه مشکل اساسی در dreamweaver دارم البته مدت زیادی نیست که کار میکنم توی برنامه صفحه ای که می خوام رو طراحی کرده ام و با فایر فوکس هم تستش میکنم همه چیز درسته اما وقتی صفحه رو با اینترنت اکسپلوره تست میکنم صفحه ام ناقصه مثلا یکی دو تا از عکسها نیستن ، خواهش میکنم اگه براتون امکان داره بهم کمک کنید.
این مشكل شما ارتباطی به نرمافزار مذكور نداره. سوال شما مربوط به طراحی وب هستش كه بهتره در اون بخش پیگیری كنید؛ چون نیاز به بررسی داره. (هر موضوع = یك سوال)
موفق باشید.
سلام.من با دریم ویور سایت مدرسه طراحی کردم.تو این سایت قسمت ثبت نام و ورود کاربران هم گذاشتم.اما نمیدونم چطور باید به بانک وصل کنم.اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
دوست عزیز
ورودتون رو با فارس وب خوش آمد میگم.
لطفا" سوالات و مشکلاتتون رو "یک بار" و در انجمن مربوطه بپرسید. شما این سوالتون رو در انجمن "نیازمندیها" هم مطرح کرده بودید که حذف شد.
حالا در مورد سوالتون...
برای فارسی نوشتن در برنامه باید قبل از تگ پایانی <head> تگ زیر رو داشته باشید:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
CaCTuS جان ممنون اما این مشکل حل نمیشه یعنی وقتی تو محیط طراحی فارسی تایپ میکنی بر عکس نشون میده و وقتی با مرورگر تست میکنی درست و هیچ مشکلی نداره اشکال کارش چیه ممنون میشم راهنمایی کنید البته اینم میدونم که این برنامه قابلیت فارسی نویسی رو یه جورایی نداره در کل ممنون میشم راهنمایی بیشتری در این مورد کنید در ضمن این کدی که شما برای فارسی نوشتن داده بودید در نرم افزار هم زیر خود تگ <head> هم بود ، با تشکر.