سلام عزیزان :
من یه فایل CSS نیاز دارم که وقتی میخوم توی TextBox چیزی بنویسم ، بدون اینکه زبان سیستم رو تغییر بدم ( بطور اتوماتیک ) فارسی بنویسه .
همچنین شما که لطف میکنید فایل CSS رو میذارید ، بگید چجوری به TextBox هام ربطش بدم ؟
ممنون
tkd عزیز
بهتره کمی صبور تر باشید و هی پشت سر هم پست نذارید .
برای استفاده از css کافی است برای هر Object تان از cssClass استفاده نمایید .
دوستان سلام
من برای بعضی از کادرهای متن داخل صفحه ام ، نیاز دارم که وقتی توی اونها چیزی نوشته میشه ، با اینکه زبان کامپیوتر انگلیسی است ؛ توی Textbox متن فارسی تایپ بشه .
من یه نمونه از این مثال رو زمیمه کردم ، حتماً نگاه کنید .
اگه چیزی نصیبتون شد ما رو بی بهره نذارید !!!
tkd عزیز
اول به خاطر کدی که قرار دادید ممنون ، چون من خودم این موضوع را بلد نبودم و با کمک شما اونو یاد گرفتم
در مورد توضیح این کد یا اینگه شما چطور می تونید تو پروژه تون استفاده کنید:
اصل فارسی نوشتن این text box ها از طریق فایل script.js انجام می شه ، در کد html که text box ها را تعریف کرده است اگر دقت نمایید :
<INPUT class=TextBoxStyle
onkeypress="FKeyPress('');" id=txtName dir=rtl
onkeydown="FKeyDown('');" style="WIDTH: 120px"
tabIndex=2 maxLength=50 name=txtName autocomplete="off">
در این کد text box ی که تعریف کرده است را برای هر کلیدی که فشرده شده یا پایین نگه داشته می شود مانند "Shift" مقادیر را به تابع هایی که در فایل script.js می باشند فرستاده تا بنا بر کدهای اسکی که دارند حروف فارسی نمایش داده شود.
با استفاده از تابع changeLang() در فایل script.js زبان سیستم را بررسی می کند که اگر فارسی باشد حروف را اضافه نکند.
اگر می خواهید در پروژه تان از این شیوه استفاده کنید کافی است فایل script.js را در پروژه تان قرار دهید و آن را به پروژه تان متصل نمایید و سپس textbox هاتون کافیه بخش :
onkeypress="FKeyPress('');"
onkeydown="FKeyDown('');"
را داشته باشند.
سلام من تازه کارم ، متوجه نشدم . میشه لطف کنید بطور کامل توضیح دهید . فایل زیپ هم دانلود نمی شه !
سلام،
اينكه فقط تو ie كار ميده،
تو firefox جواب نميده!
سلام به دوستان
چی کار کنیم این کد توی فایرفاکسم جواب بده؟