يكشنبه 24 شهريور 1387, 3:39 قبلازظهر
يكشنبه 24 شهريور 1387, 3:25 بعدازظهر
khp نوشته است:
اسلام
من دعوتنامه پارسا اسپیس را به دست اوردم
اما نمیتونم دعوتنامه صادر کنم
بعد من میتونم برای این اکانت ک فروم راه اندازی کنم ؟
اگه میشه چه جوری ؟ ( ممنون میشم آموزش کامل بدید )
من دعوتنامه پارسا اسپیس را به دست اوردم
اما نمیتونم دعوتنامه صادر کنم
بعد من میتونم برای این اکانت ک فروم راه اندازی کنم ؟
اگه میشه چه جوری ؟ ( ممنون میشم آموزش کامل بدید )
سلام
دعوت نامه متاسفانه خیلی وقته برای کاربرای جدید غیر فعال شده .
در مورد فروم اطلاع دقیقی ندارم . اما متاسفانه از کار افتادن پی در پی پارسا اسپیس کمی از اعتماد ما به این سرویس کم کرده .
يكشنبه 24 شهريور 1387, 3:41 بعدازظهر
با درود به شما khp گرامی ؛
Jtiran عزیز درست فرمودن ، با توجه ارتقاء سیستم پارسا اسپیس از نسخه بتا به ورژن 2 ، ارسال دعوتنامه برای کاربران جدید غیر فعال شده و فقط اکانت های پولی میتونن دعوتنامه ارسال کنن.
در مورد راه اندازی فروم شما منظور خودتون رو دقیق بیان نکردین. اگر راه اندازی فرومی مانند فارس وب مقصود شماست ، با اکانت های رایگان چنین کاری امکان پذیر نیست و باید هاست پولی داشته باشید.
شما در کنترل پنلتون در پارسا اسپیس به قسمت « راهنما » و قسمت « پاسخ به سوالات متداول کاربران » که تشریف ببرید اونجا توضیح داده که از asp و php پشتیبانی نمی کنه و فقط محلی برای نگهداری فایل های شماست.
شادکام باشید.
Jtiran عزیز درست فرمودن ، با توجه ارتقاء سیستم پارسا اسپیس از نسخه بتا به ورژن 2 ، ارسال دعوتنامه برای کاربران جدید غیر فعال شده و فقط اکانت های پولی میتونن دعوتنامه ارسال کنن.
در مورد راه اندازی فروم شما منظور خودتون رو دقیق بیان نکردین. اگر راه اندازی فرومی مانند فارس وب مقصود شماست ، با اکانت های رایگان چنین کاری امکان پذیر نیست و باید هاست پولی داشته باشید.
شما در کنترل پنلتون در پارسا اسپیس به قسمت « راهنما » و قسمت « پاسخ به سوالات متداول کاربران » که تشریف ببرید اونجا توضیح داده که از asp و php پشتیبانی نمی کنه و فقط محلی برای نگهداری فایل های شماست.
شادکام باشید.