انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: Login حرفه ای با ASP .NET
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام دوستان

من یه پروژه طراحی کردم که کاربران برای مشاهده بعضی چیزها ، نیاز به Login کردن دارند . یعنی حتماً باید Authenticat شده باشن تا بتونن از آن قسمتها استفاده کنن .
موقع Login نام کاربری در Session نگه داری میشه و با همون Username به صورت QuaryString به صفحه CPanel.aspx ( صفحه کاربری ) انتقال داده میشن .
مثلاً اگر نام کاربری Admin1 باشه = 1http://LocalHost/MyWeb/CPanel.aspx?ID=Admin
هنگام Load شدن CPanel.aspx هم مشخصاتی از قبیل نام ، ایمیل و تاریخ عضویت نمایش داده میشه .
» تا اینجا مشکلی نیست !
حالا اگه کاربری به جای Username بالا ( Admin1 ) ، Username یه کاربر دیگه رو بنویسه و اینتر کنه به محیط کاربری اون کاربر منتقل میشه و میتونه به راحتی خراب کاری کنه .

» سؤال من از شما اینه که چجوری میشه جلوی این کار رو گرفت ؟
به نظر من شما از QueryString استفاده نکنید ، زمانی که در Session می ریزید نیاز به QueryString ندارید کافیه در هر بخشی که احتیاج به اطلاعات نام کاربری و .. دارید از دستور :

Session["Sessionnam"].toString() 

استفاده کنید.

میشه لطفاً کمی بیشتر توضیح بدید !؟
توضیح بیشتر روی کدوم بخش لازم دارید . توضیحش آخه همینه به جای اینکه اطلاعات را از Query String بگیرید از خود Session استفاده کنید. اگه دقیق تر بگید مشکلتون کجاست شاید دقیق تر بتونم کمکتون کنم.
مرجع آدرس ها