انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: خطا در اسكريپت نظر سنجی
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
با سلام
من در انتهای هر صفحه از سایتم این امکان را به کاربر داده ام که به مطلب خوانده شده امتیاز دهد و من از یک کوکی
استفاده کردم که هر وقت کاربر امتیاز داد مقدار ای کوکی true می شود تا دفعه بعدی کاربر نتواند امتیاز دهد اما این روند به درستی کار نمی کند وبا خطای زیر رو برو می شود خواهش می کنم که کمکم کنید واین کدرا برایم اصلاح نمایید.

Protected Sub Button1_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
              (" ")  Dim con As New SqlConnection
          ( Dim com As New SqlCommand("ersal", con
        com.CommandType = Data.CommandType.StoredProcedure
         () com.Parameters.Clear
        ( com.Parameters.AddWithValue("@em", DropDownList1.SelectedItem.Text
    (  com.Parameters.AddWithValue("@ ma", TextBox1.Text)
        If Request.Cookies("mycookie").Value = False Then
            ()con.Open
            () com.ExecuteNonQuery
             () con.Close
            ( "Dim objcookie As HttpCookie = New HttpCookie("mycookie", "true    
            ( Response.Cookies.Add(objcookie
          ( " Response.Redirect("default6.aspx

Else
           (  "Response.Redirect("errorersal.aspx
        End If
                 End sub

دوست من ، لطفاً كدها رو همونطور كه پست شما ويرايش شده ، در تگ CODE قرار بدين و عناوين نزديك تري به تاپيك انتخاب كنيد.

در مواقع بروز خطا حتي الامكان هم سورس كدي كه موجب خطا شده و هم پيغام خطا رو قرار بدين ، مربي ASP فارس وب به جاي اصلاح كد شما ، اشتباهاتتون رو اعلام مي كنه.

موفق باشيد.
اگه بگی چه ایرادی می ده ، می شه راهنماییت کرد ، چون تو کدتون ارتباط با پایگاه داده و ... داره ، پس اگه کد ایراد رو بگی راحتتر می شه راهنماییت کرد.
سلام
پیغام خطای زیر را در زمان اجرا به شر ط if می دهد.

object refrence not set to an instanse of an object
مشکل شما به دلیل متغییر هایی است که تعریف کرده اید یا آن ها را initial نکرده اید یا در داخل if تعریف کرده اید و بیرون اون استفاده کرده اید.
در .net به شدت توصیه می شود که حتما متغییر ها را خارج از if و ... بنویسید و حتما initial (مقدار دهی اولیه) نمایید تا Side Effect نداشته باشند . البته ایراد بالا تنها به دلیل درست تعریف نکردن متغییرهاتونه و ربطی به Side Effect نداره
شما قبل از تعریف کوکی مقدار ریختی توش . آموزش استفاده از کوکی به طور کامل در پست [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] اومده
مرجع آدرس ها