انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: طريقه پياده سازي موضوع بندي در مديريت محتواي php
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
abedi98 عزیز
از اینکه مشکلتون حل شد خوشحالم ولی ویرایش پست بعد از حل مشکل کار درستی نیست و یه جور تغییر حرف به نظر می یاد فراموش نکنید اعضا دارند روی حرف و سوال شما فکر می کنند . ویرایش تنها برای رفع مشکلات املایی است و یا مواردی که باعث برداشت اشتباه از پست ها می شه ولی اگر بخواهیم بعد از رفع مشکل اونو ویرایش کنیم که دیگه سوال باقی نمی مونه

و همچنین اگه سوالی می پرسید چون همونطور که خودتون گفتید ممکنه سوالات برا بقیه هم سوال باشه پس در صورتی که به جواب می رسید ، جواب رو هم قرار بدید.
سلام ، جوا همونطور که جناب بنیان عالم گفتند هستش ( نه اون روشی که خودشون آموزش دادن ) اون روشی که واسه من توضیح دادن !

یعنی به همان صورت من جداول و فیلدها رو درست کردم ، و در صفحه addnews محتویات فیلد cat_id (id,title( رو در یک select و Option قرار دادم و در صفحه ای که اطلاعات در دیتابیس add میشه با متد پست مقدار انتخابی <select > رو گرفتم و id اون رو در فیلد cat_id ذخیره کردم .

و در دستور SQL برای نمایش اطلاعات در هر صفحه به صورتی نوشتم که اگر cat_id مساوی با id هر category از جدول cats بود را در این صفحه نمایش بده
صفحات: 1 2
مرجع آدرس ها