انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: معرفی يا درخواست كتاب جهت يادگيري PHP
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام ، روز بخیر

دوستانی که کتاب و یا مرجعی کامل برای یادگیری PHP سراغ دارند اینجا معرفی کنند !

اول خودم معرفی میکنم : آموزش گام به گام PHP . عین الله جعفر نژاد قمی ( برای کسانی که تازه میخوان شروع کنن )

اما یک سوال از جناب آقای بنیان عالم داشتم :

میخواستم ایشون برای کسانی مثه من یا افراد دیگه که مقداری با PHP آشنایی دارن و تقریباً میتونن کار کنن یک کتابی معرفی کنن ( فارسی ) برای درک بهتر و اطلاعات بیشتر در مورد PHP

موفق باشید
يادگيري هر زبان برنامه نويسي همانند يادگيري زبان كلامي انسانهاست ، به شرط اينكه اون آدم لال نباشه! در برنامه نويسي هم همه با ضريب هوشي و استعداد و علاقه ي كافي از هر روشي قادر به تحصيل هستند ، كتاب بهترين و تنها راه يادگيري نيست.

در مورد كتاب هاي فارسي ، بسته به سليقه ي دانشجو هستش و همونطور كه گفتم هر كتاب جديد حاوي نكته ها ، مثال ها و بررسي موضوع ها از نگاهي ديگر هستند ، اما در كل به نظر بنده كتاب هاي تاليف يا ترجمه شده ي فارسي ناقص ، داراي ترجمه هاي نا مانوس و مثال هاي ساده هستند كه البته همه ي اين كتاب ها با هم و تمرين و تمرين مكرر شما رو تا سطح متوسط پيش مي برند:

آموزش گام به گام php - عین الله جعفرنژاد قمی : دليل معرفي اين كتاب در رتبه ي اول دليل به برتر بودن اين كتاب نيست ، همونطور كه گفتم طبق سليقه ي شماست ، از اونجايي كه اين آقا به قول معروف همه فن حريف (!) هستند و تخخص ايشون php نيست ، اين كتاب چندان تائيد نمي شه ، البته اين به اين معنا نيست كه كتاب به درد بخوري نباشه ، فقط كتاب هاي ايشون شبيه به دستگاه هاي اتوماتيك هستند كه از انعطاف خاصي برخوردار نيست ، منظور از‌ "دستگاه هاي اتوماتيك" اين هستش كه حاوي نكته هاي خاصي نيستش و فقط به سرفصل هاي اصلي به صورت خشك اشاره شده ، البته براي اشخاصي كه آمادگي بيشتري در خودشون احساس مي كنن ، بد نيست كه از اين كتاب شروع كنن.

مرجع كامل زبان برنامه نويسي php 5 - محمد مصدري : اين كتاب از انتشارات ناقوس هستش و در 2 جلد ارائه شده ، جلد اول 360 و جلد دوم 472 صفحه داره ، همينطور اين كتاب همراه يك CD عرضه مي شه كه محتويات CD مثال هاي كتاب و كتاب هاي الكترونيك ديگر به زبان php هستند. اين كتاب تقريباً به نكته هاي خاصي اشاره داره ، اما متاسفانه بخشي از اين كتاب به مطالب بي ربط يا كم ربط ، مثل راه اندازي php يا پست الكترونيك در سرور پرداخته و اصطلاحات اشتباه (مثلاً session ها به صورت "جلسه" آورده شده) ، البته بخش حائز اهميت اين كتاب "امنيت در php" هستش كه در ديگر كتاب ها به اين مقوله پرداخته نشده.

طراحي وب با PHP و MySQL - ويليانگ/تامسون ، ترجمه رضا ابراهيمي : اين كتاب هم مثل كتاب پيشين داراي CD همراه حاوي مثال ها و نسخه ي الكترونيك همين كتاب به زبان انگليسي و برنامه ها و نرم افزار هاي ويرايشگر و مرتبط با php هستش . اين كتاب تك جلدي 680 صفحه داره و بر با توجه به ترجمه بودنش ، از اصطلاحات مناسب و ترجمه ي قوي برخورداره . نقطه ي قوت اين كتاب كه در هيچ كتاب ديگري اجرا نشده ، آموزش و نحوه ي پياده سازي سيستم هاي كوچك مديريت محتوا (CMS) هستش. همچنين خطاهاي نگارشي اين كتاب به علت ويراست چندم ، خيلي كمتر هستش. اين كتاب به طور مستقيم به نكته هاي برنامه نويسي در php اشاره اي نداره.

php5 - دیوید اسکلار ، ترجمه وحیدرضا میرزائیان : اين كتاب شامل 24 فصل هستش و مباحث خيلي ساده و روان در اون توضيح داده شده ، از ترجمه ي نسبتاً رواني برخوردار هستش و براي كساني كه قصد خريدن دو يا چند كتاب رو دارن پيشنهاد مي كنم اول از اين كتاب شروع كنند ، متاسفانه در حال حاضر اين كتاب در دسترس بنده نيست و توضيحاتي رو كه دادم با توجه به نگاه اجمالي بود كه قبلاً به اين كتاب انداخته بودم .

خود آموز php در 24 ساعت - ديبا گران : اين كتاب رو هم متاسفانه فقط يك بار به صورت گذرا نگاهي انداختم ، البته كتاب اصلي به زبان انگليسي رو مطالعه كردم ،‌ كتاب ساده با بخش هاي كوتاهي هستش كه خيلي به نكته ها اشاره نداشته ولي مثال هاي اون تا حدي شبيه به مثال هاي كتاب آموزش گام به گام php - جعفرنژاد قمی هستش ، سعي مي كنم به محض اينكه اين كتاب به دستم رسيد ، توضيحات مربوط به اون رو ويرايش كنم.

البته جدا از همه ي اينها ، بهترين منبع وب سايت [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] و كتاب الكترونيك مربوطه قابل دانلود از آدرس [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] هستش ، اين كتاب سرشار از مثال هاي متنوع و جامع و كامل هستش و براي شخصي كه كمي به زبان انگليسي آشنا باشه ، بهترين استاد و بهترين منبع اطلاعات در مورد php خواهد بود.

البته به ياد داشته باشيم كه در يادگيري زبان php ، يادگيري نسبي html ضروري هستش و در كنار php كار با بانك اطلاعاتي و دستورات مربوطه رو ياد بگيريم ؛ همچنين كتاب تنها باعث يادگيري نيست ، تمرين ، تمرين و تمرين ، پياده سازي برنامه هاي كوچك ، بحث در انجمن هاي گفتگو ... اما متاسفانه هيچ انجمن گفتگوي فارسي رو نديدم كه در اون به طور اصولي به php پرداخته بشه ، با اين حال خيال شما از بابت فارس وب راحت باشه ، از نظر تخصصي و اصولي اينجا همه چيز تحت كنترل متخصصان هستش.

جا داره به كتاب هاي php به زبان اصلي هم اشاره اي داشته باشم:

Distributions manual php
PHP 5 Power Programming
Advanced PHP for Web Professionals
Essential PHP Security_(O'Reilly-2005)
PHP Programming For Windows
Web Database Applications With Php And Mysql
PHP Phrasebook
PHP 5 Learning OReilly
Premier Press PHP MySQL Programming for the Absolute Beginne
Core PHP Programming
PHP Developers Cookbook
PHP Professional Projects by Kartik Bhatnagar
Teach Yourself PHP MySQL and Apache In 24 Hours
Wiley Secure Php Development
Php - Building An E-Commerce Site
PHP for the World Wide Web, Second Edition Visual QuickStart Guide
Programmers Introduction to PHP4
PHP 5 For Dummies
PHP 5 in Practice by Jonathan D. Eisenhamer
PHP and MySQL Web Dev

اينها كتب الكترونيكي هستند كه با يك جستجوي ساده به راحتي قابل بارگزاري مي باشند.
موفق باشيد.
سلام
من پيشنهاد مي كنم اگر با برنامه نويسي آشنا هستيد كتاب برنامه نويسي حرفه اي با php از انتشارات ناقوس رو تهيه كنيد و بخونيد
اگر مثل من اهل پول دادن نيستيد همون كتاب رو اما تر جمه نشده مي تونيد بخونيد با proffesional php programing wrox press
اگر هم تازه وارد هستيد كتاب معرفي php مهدي علي دوست تقريبا مي تونه مفيد باشه
لطفا لینک دانلود این کتاب ها را هم بگذارید من گشتم ولی پیدانکردم.
مرجع آدرس ها