انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: ویندوز 7
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام ؛

ویندوز 7 که مدتی هست در خبر ها اومده ، نخستین بار در همایش D6 توسط مدیران مایکروسافت معرفی شد.

برخلاف ویستا که تقریبا پنج سال بعد از xp وارد بازار شد ، این نسخه ویندوز قرار هست زودتر از موعد عرضه بشه.پیش از این تاریخ 2010 برای عرضه سیستم عامل جدید اعلام شده بود که اخیرا استیو بالمر ، مدیر مایکروسافت ، اظهار داشت سال 2009 زمان مناسبی برای این کار خواهد بود.

از نکات برجسته ویندوز 7 می شه به قابلیت Multitouch Interface اون اشاره کرد که در حقیقت بصورت درونی در سیستم عامل پشتیبانی از صفحه نمایش لمسی افزوده شده. نمونه چنین فناوری پیش از این در رایانه های Surface ارائه شده بود که کاربران با استفاده از دستان خود می تونستن تصاویر رو از روی یک صفحه نمایش حرکت بدن ، بزرگ و کوچک کنن و یا بچرخونن.

البته اعلام شده امکانات ویندوز 7 به همین موارد گرافیکی محدود نمی شه و با قابلیت های بنیادی قطعا نسبت به ویستا برتری محسوسی خواهد داشت.

فقط امیدوارم مثل ویستا انقدر سختش نکنن تا همه سبک از کاربران بتونن راحت ازش استفاده کنن.

در لینک زیر یک قطعه ویدئویی بخشی از قابلیت های ویندوز 7 رو نمایش می ده :

[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

منبع خبر :

[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
پرهام جان سلام
توضیح جالب و کاملی بود . فقط یه نکته که اونها در این همایش بهش اشاره کردن اینه که ویندوز 7 تمامی نرم افزارهای ویستا رو اجرا و سخت افزارهای اون رو شناسایی می کنه و از لحاظ گرافیکی راحتتر از ویستا اجرا میشه یعنی سیستم های متوسط امکان کار با 7 رو خواهند داشت .
سلام ، مرسی دوست عزیز

من ویندوز 7 رو دانلود کردم و نصب هم کردم اما خوب هسته ی اون ویستا بود و فقط قابلیت ها و محیط 7 روی آون اجرا شده بود ولی متاسفاه من درایورهاشو برای لپ تاپ پیدا نکردم و دوباره ویستا نصب کردم

ولی در کل چیزایی که در موردش همه جا نوشته شده باید پیزه جالبی باشه
مرجع آدرس ها