[-]
مهمان محترم به این انجمن خوش آمدید!
ورود به انجمنثبت نام در انجمن
زمان کنونی: يكشنبه 25 آذر 1397, 6:38 بعدازظهر
نام کاربری:
کلمه عبور:


ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
صفحات (4): 2 3 4 بعدی >
حالت موضوع بندی | حالت خطی
« چگونه یک فرم ثبت نام بسازم؟
نویسنده متن پیام
amirkhan
عضو تازه وارد
*
کاربر فارس وب

ارسال ها: 4
گروه کاربری: کاربر فارس وب
ثبت نام: چهارشنبه 9 ارديبهشت 1388
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 3
تشکر شده: 1 بار در 1 پست

برای من تیکه ای که به php نوشته رو رو browse مینویسه و کار نمی کنه

باید برای اجرای Php چیزی رو نصب کنم !؟؟؟

در ضمن اگه من روی دستگاه لوکال بخواهم این رو اجرا کنم و یک برنامه sql هم نصب کرده باشم و بخواهم فیلم های این رو در sql بنویسه و بعد هم بخواهم گزارش بگیرم چکار باید بکنم !؟؟؟


من خیلی مبتدی هستم و نیاز دارم که خیلی سریع یک کاری انجام بدم


راسش یک فرم ثبت نام باید بنویسم اگه راهی داره یک راهنمائی کنید سپاس گزار میشم

----منتقل شد----

آخرین ویرایش ارسال در: پنجشنبه 10 ارديبهشت 1388 11:13 قبل‏ازظهر توسط Winter.

چهارشنبه 9 ارديبهشت 1388 2:10 بعدازظهر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط: nar
نویسنده متن پیام
Winter
مدیر انجمن PHP/MySQL
*****
مدیران انجمن

ارسال ها: 100
گروه کاربری: مدیران انجمن
ثبت نام: چهارشنبه 13 آذر 1387
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 48
تشکر شده: 46 بار در 31 پست

سلام
-----نصب php

برای اجرای برنامه های php باید موارد زیر رو داشته باشید:
1.وب سرور:مثل apache یا iis
2.برنامه ی نصب کننده ی php:که از سایت php.net می تونید دانلود کنید.
3.پایگاه داده:مثل MySQL Server.البته این مورد وقتی لازم هست که ما می خواهیم داده ایی را ذخیره کنیم.

برای اینکه درگیر نصب اینها نشوید،توصیه می کنیم برنامه ی [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ](Windows Apache Mysql Php) را دانلود کنید که تمام اینها را برای شما نصب و پیکربندی می کند.بعد از نصب WAMP،می توانید برنامه ی php خود را به پوشه ی www(که هنگام نصب از شما پرسیده می شود که کجا باشد) منتقل کنید و از طریق آدرس:

http://localhost/myprogram.php 

آن را اجرا نمایید.

-----فرم ثبت نام

چون بنده دقیقا نمی دونم موضوع ثبت نام چی هست،یک فرم تماس با ما و ساده می نویسیم که شما با کمی تغییر می تونید به شکل دلخواه درش بیارید.
اول اسکریپت html فرم تماس را می سازیم:

<form action="process_form.php" method="post">

    <table style="width: 100%">
        <tr>
            <td><span lang="fa">نام کامل:</span></td>
            <td><input name="fullname" type="text" />&nbsp;</td>
        </tr>
        <tr>
            <td><span lang="fa">ایمیل:</span></td>
            <td><input name="email" type="text" />&nbsp;</td>
        </tr>
        <tr>
            <td><span lang="fa">پیغام:</span></td>
            <td><textarea cols="30" name="message" rows="4"></textarea>&nbsp;</td>
        </tr>
    </table>
    
<input name="Submit" type="submit" value="ارسال" />

</form>


حالا برای اینکه بتوانیم داده ها را در پایگاه داده ذخیره کنیم باید کد php صفحه ای که در action فرم آورده ایم را بنویسیم.البته قبل از این کار باید یک دیتابیس و در داخلش یک جدول، برای ذخیره ی اطلاعات در پایگاه داده ایجاد کنیم.برای این کار کد sql زیر را باید اجرا کنیم.

create database mycontacts;

use mycontacts;

create table contacts(
  id int(11) auto_increment PRIMARY KEY,
  fullname varchar(200),
  email varchar(50),
  msg text
);


-----چگونه کد sql رو اجرا کنم؟

شاید این سوال برایتان پیش آمده باشد که چطور می شه این کد sql رو اجرا کرد؟برای این کار می توانیم از برنامه ی phpmyadmin که به همراه WAMP نصب می شود استفاده کنیم.به این منظور بعد از نصب WAMP،روی آیکون یک نیم دایره ی ساعت سفید که در گوشه ی پایین سمت راست،درست کنار ساعت ویندوز قرار دارد،کلیک کنیم و از بالا گزینه ی دوم یعنی phpmyadmin را انتخاب می کنیم.بعد از باز شدن این برنامه می بینید که زیر لوگوی آن چهار دکمه وجود دارد که روی یکی نوشته SQL.آن را کلیک می کنیم و در پنجره ای که باز می شود،کد بالا را در آن کپی می کنیم و Go را می زنیم.حالا هم دیتابیس و هم جدول ما ایجاد شده است و ما می توانیم به آن وصل شده و کار کنیم.

<html dir="rtl">
<
head>
<
title>Save your contact!</title>
</
head>
<
body>

<?
php
 mysql_connect
('localhost','root','') or die('MySQL connect error!');
 
 
mysql_select_db('mycontacts') or die('MySQL db select error!');
 
 
$fullname=$_POST['fullname'];
 
$email=$_POST['email'];
 
$message=$_POST['message'];
 
 if(
$fullname and $email and $message)
 {
   
$result=mysql_query("insert into contacts values('','$full_name','$email','$message')");
   if(
mysql_affected_rows()>0)
   {
     echo 
'تماس شما ثبت شد';
   }
   else
   {
     echo 
'مشکلي در ثبت تماس هست';
   }
 }
 else
 {
   echo 
'لطفا تمام فيلد ها را پر نماييد';
 }
?>

</body>
</html> 


در خط اول از کد php به سرور پایگاه داده وصل می شویم.اگر مشکلی پیش بیاید برنامه متوقف و پیغامی داده می شود.
در قدم بعدی دیتابیسی که می خواهیم روی آن کار کنیم را انتخاب می کنیم و اگر نشد برنامه ی متوقف و پیغامی می بینیم.
در سه خط بعدی داده هایی را که از فرم فرستاده شده اند دریافت می کنیم و در متغیر هایی قرار می دهیم.
حالا به یک شرط if می رسیم.البته این اختیاری است و چک می کند که کاربر تمام ورودی ها را پر کرده باشد و خالی نباشند.اگر یکی از آنها خالی باشد،اجرای برنامه به بعد از else می رود و پیغام "لطفا تمام فيلد ها را پر نماييد" را خواهید دید.حالا اگر هر سه پر باشند کدهای بعد از if اجرا می شوند.
در این جا از تابع mysql_query برای اجرای یک کد sql کوچک استفاده می کنیم تا بتوانیم داده های فرم را به پایگاه داده انتقال دهیم.
بعد با تابع mysql_affected_rows تعداد سطر های تحت تاثیر قرار گرفته با تابع قبلی را چک می کتیم.اگر این مقدار بیشتز از صفر باشد به این معنی است که حداقل یک سطر به پایگاه داده اضافه شده است.پس کار ما درست بوده و پیغام "تماس شما ثبت شد" را به کاربر نشان می دهیم و گرنه پیغام زیرین نمایش داده می شود.

چون این کد برای آموزش استفاده می شود سعی کردیم بسیار ساده باشد ولی اگر این کد را کاربردی کنیم باید مواردی را رعایت کنیم.مثلا ورودی های کاربر را چک کنیم تا ایمیل را درست وارد کرده باشد.کدهای خرابکارانه وارد نکرده باشد تا تمام اطلاعات پایگاه داده را بر باد دهد.اطلاعات پایگاه داده و اتصال معمولا در یک فایل جداگانه قرار داده می شود و فقط در ابتدای این صفحه وارد می شود با دستور require و موارد دیگر.

فکر کنم به اندازه ی کافی توضیح داده شد.امیدوارم استفاده لازم رو از این آموزش ببرید.

اگر مشکلی هنگام استفاده پیش امد لطفا همین جا بگین.
موفق باشید.


Fotolia.ir | فتوليا - مجله وب مستران و گرافيست هاي ايراني
--
وسیع باش و تنها - سر به زیر و سخت

آخرین ویرایش ارسال در: جمعه 1 خرداد 1388 10:49 بعدازظهر توسط Winter.

پنجشنبه 10 ارديبهشت 1388 1:26 بعدازظهر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط: amirkhan - parhampalang - nar
نویسنده متن پیام
amirkhan
عضو تازه وارد
*
کاربر فارس وب

ارسال ها: 4
گروه کاربری: کاربر فارس وب
ثبت نام: چهارشنبه 9 ارديبهشت 1388
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 3
تشکر شده: 1 بار در 1 پست

خیلی ممنون از وقتی که برای جواب دادن به من گذاشتید

راستش وقتی که phpmyadmin رو اجرا می کنم از آدرس http://localhost/phpmyadmin/ ایراد می گیرد
و آن را در صفحه web جستجو می کند !
{ایا در شاخه G:\Inetpub\wwwroot باید کاری انجام بدهم }
در صورتی که WAMP سرور رو اجرا کردم .


و در ضمن علی رقم نصب نرم افزار فوق باز هم کد php اجرا نمیشه !


http://forum.farsweb.ir/showthread.php?tid=1180

ایا کدی که در ارسال فوق گذاشتید هم با همین wamp باید اجارء بشه یا نه !؟چون اون کد پیوستی و در اصل پکیج مربوطه باز هم بدون اثر می باشد ؟ و قسمت

"


لينک اين عکس
.عکس شما با موفقيت به پايگاه داده اضافه شد';else:echo 'يک مشکل در اجراي رشته ي جستجو بوجود آمده است.';endif; } else { echo 'File upload error!please try again.'; } } else{ echo 'يک فيلد خالي است.لطفا همه را پر نماييد'; } ?>

"

به طور کامل در browser نو.شته میشه !

شنبه 12 ارديبهشت 1388 6:24 بعدازظهر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
نویسنده متن پیام
Winter
مدیر انجمن PHP/MySQL
*****
مدیران انجمن

ارسال ها: 100
گروه کاربری: مدیران انجمن
ثبت نام: چهارشنبه 13 آذر 1387
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 48
تشکر شده: 46 بار در 31 پست

سلام
خواهش می کنم دوست من.
احتمالا iis روی سیستم شما نصب هست .ولی برای نصب wamp باید iis رو از کار بندازید.و کد php رو در مسیری که wamp را نصب کردید قرار دهید.چون G:\Inetpub\wwwroot مروبط به iis است.فکر کنم برای wamp باید c:\wamp\www باشه.

موفق باشید


Fotolia.ir | فتوليا - مجله وب مستران و گرافيست هاي ايراني
--
وسیع باش و تنها - سر به زیر و سخت
شنبه 12 ارديبهشت 1388 10:43 بعدازظهر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط: amirkhan
نویسنده متن پیام
amirkhan
عضو تازه وارد
*
کاربر فارس وب

ارسال ها: 4
گروه کاربری: کاربر فارس وب
ثبت نام: چهارشنبه 9 ارديبهشت 1388
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 3
تشکر شده: 1 بار در 1 پست

خیلی ممنون از شما عزیز بزرگوار

با برداشتنiis مشکل حل شد و لی باز هم یک مشکل کوچولوی دیگه وجود داره
اون کد Php رو به نام process_form.php در کنار فرم اولیه خودم ذخیره کردم ولی وقتی دکمه ارسال رو می زنم پیغام file download ظاهر شده و فایل بالا رو می خواهد باز یا ذخیره کنه و در دیتا بیس هم چیزی ذخیره نمیشه !

در شاخه g:\wamp\www هم که کپی کردم پیغام Internet Explorer cannot display the webpage ظاهر میشه و باز هم ذخیره نمیشه !!

باز هم سپاسگذارم

يكشنبه 13 ارديبهشت 1388 10:54 قبل‏ازظهر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
نویسنده متن پیام
Winter
مدیر انجمن PHP/MySQL
*****
مدیران انجمن

ارسال ها: 100
گروه کاربری: مدیران انجمن
ثبت نام: چهارشنبه 13 آذر 1387
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 48
تشکر شده: 46 بار در 31 پست

سلام
شما احتمالا خود فایل html روی باز کردید و بعدش ارسال رو زدید.اگر این طوره از طریق آدرس http://localhost/contact_form.html یه بار دیگه امتحان کنید.


Fotolia.ir | فتوليا - مجله وب مستران و گرافيست هاي ايراني
--
وسیع باش و تنها - سر به زیر و سخت
يكشنبه 13 ارديبهشت 1388 2:27 بعدازظهر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط: amirkhan
نویسنده متن پیام
hadi1359
عضو تازه کار
*
کاربر فارس وب

ارسال ها: 14
گروه کاربری: کاربر فارس وب
ثبت نام: يكشنبه 30 فروردين 1388
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 9
تشکر شده: 0 بار در 0 پست

سلام

میشه این کد اولی را

<form action="process_form.php" method="post">

    <table style="width: 100%">
        <tr>
            <td><span lang="fa">نام کامل:</span></td>
            <td><input name="fullname" type="text" />&nbsp;</td>
        </tr>
        <tr>
            <td><span lang="fa">ایمیل:</span></td>
            <td><input name="email" type="text" />&nbsp;</td>
        </tr>
        <tr>
            <td><span lang="fa">پیغام:</span></td>
            <td><textarea cols="30" name="message" rows="4"></textarea>&nbsp;</td>
        </tr>
    </table>
    
<input name="Submit" type="submit" value="ارسال" />

</form>

این کد را برای ما درستش کنید که پایین هرمطلبی که خواستم نظرات ثبت بشه داشته باشم ؟


[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

آخرین ویرایش ارسال در: دوشنبه 14 ارديبهشت 1388 10:48 بعدازظهر توسط Winter.

دوشنبه 14 ارديبهشت 1388 3:55 بعدازظهر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
نویسنده متن پیام
amirkhan
عضو تازه وارد
*
کاربر فارس وب

ارسال ها: 4
گروه کاربری: کاربر فارس وب
ثبت نام: چهارشنبه 9 ارديبهشت 1388
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 3
تشکر شده: 1 بار در 1 پست

Winter نوشته است:
سلام
شما احتمالا خود فایل html روی باز کردید و بعدش ارسال رو زدید.اگر این طوره از طریق آدرس http://localhost/contact_form.html یه بار دیگه امتحان کنید.


نه متاسفانه همانطور است نه

دوشنبه 14 ارديبهشت 1388 5:27 بعدازظهر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
نویسنده متن پیام
Winter
مدیر انجمن PHP/MySQL
*****
مدیران انجمن

ارسال ها: 100
گروه کاربری: مدیران انجمن
ثبت نام: چهارشنبه 13 آذر 1387
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 48
تشکر شده: 46 بار در 31 پست

سلام دوست عزیز
به نظرم iis هنوز روی کامپیوتر شما فعاله.می تونید کلا iis رو از طریق control panel>add remove programs>add/remove windows components بردارید.برای این کار تیک iis رو بردارید.وقتی wamp رو کامل نصب کرده باشید،معمولا نباید چنین خطایی که مربوط به نصب نبودن php هست،رخ بدهد.اگر بعد از این کار باز هم این مشکل بود،wamp رو دوباره نصب کنید.در ضمن باز هم تاکید کنم که فایل ها رو در پوشه ی wamp کپی کنید.

------
hadi1359 جان،منظور شما رو کامل متوجه نشدم.میشه کامل توضیح بدین؟

موفقیت برای دوستان


Fotolia.ir | فتوليا - مجله وب مستران و گرافيست هاي ايراني
--
وسیع باش و تنها - سر به زیر و سخت
دوشنبه 14 ارديبهشت 1388 10:44 بعدازظهر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
نویسنده متن پیام
hadi1359
عضو تازه کار
*
کاربر فارس وب

ارسال ها: 14
گروه کاربری: کاربر فارس وب
ثبت نام: يكشنبه 30 فروردين 1388
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 9
تشکر شده: 0 بار در 0 پست

سلام
میخوام یه فرم ساده پایین هر مطلب داشته باشم برای نظرات !


[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
سه شنبه 15 ارديبهشت 1388 11:03 قبل‏ازظهر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
صفحات (4): 2 3 4 بعدی >
« قدیمی های بعدی | جدید های بعدی »
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

کاربران در حال بازدید از این مبحث
 1 مهمان

نمایش نسخه قابل چاپ
ارسال مطلب به یک دوست
اشتراک در این موضوع | افزودن موضوع به لیست موضوعات مورد علاقه

پرش به انجمن: