[-]
مهمان محترم به این انجمن خوش آمدید!
ورود به انجمنثبت نام در انجمن
زمان کنونی: يكشنبه 25 آذر 1397, 7:00 بعدازظهر
نام کاربری:
کلمه عبور:


ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
صفحات (3): 2 3 بعدی >
حالت موضوع بندی | حالت خطی
« ايجاد صفحه بندی محتوا در php
نویسنده متن پیام
abedi98
عضو رسمي
*
کاربر فارس وب

ارسال ها: 46
گروه کاربری: کاربر فارس وب
ثبت نام: دوشنبه 4 شهريور 1387
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 6
تشکر شده: 23 بار در 9 پست

سلام
بچه ها خواستم در مورد صفحه بندی در PHP سوال کنم و راهنمایی کنید !
منظورم از صفحه بندی اینه مه مثلاً اگر تو یک صفحه 10 تا پست داده شده بود بقیه پست ها به صفحه 2 منتقل بشن ( به همین صورت )
مثل PHP-Nuke
فکر کنم متوجه شده باشید منظورمو

موفق باشید

سه شنبه 23 مهر 1387 6:40 بعدازظهر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
نویسنده متن پیام
Bonyanalam
موسس و مدیر كل فارس‌وب
*******
مدیران ارشد

ارسال ها: 789
گروه کاربری: مدیران ارشد
ثبت نام: شنبه 8 ارديبهشت 1386
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 13
تشکر شده: 519 بار در 272 پست

اگر به بخش ليست اعضاء انجمن هاي فارس وب كه در اون صفحه بندي ايجاد شده دقت كنيد ، مي بينيد كه آدرس هاي صفحه بندي شده چيزي شبيه به نمونه ي زير هستند:

http://forum.farsweb.ir/memberlist.php?by=regdate&order=ASC&page=5


نمونه ي بالا لينك ساخته شده ي اتوماتيك به صفحه ي پنجم ليست اعضاء هستش ، از متد GET براي دريافت اطلاعات و ساختن لينك هاي صفحات استفاده مي كنيم ، by=regdate به مفهوم ترتيب بر اساس تاريخ ثبت نام ، order=ASC ترتيب از نظر كميت (صعودي و نزولي) هستش كه در اينجا ترتيب صعودي هستش و page=5 هم به شماره صفحه اشاره مي كنه ، حالا به دستور sql مطابق با آدرس مذكور نگاه كنيد:

SELECT * FROM `users` ORDER BY `regdate` ASC LIMIT 0 , 30


مفهوم دستور بالا ‌: "تعداد 30 مورد با شروع از رتبه ي 0 (صفر) رو به صورت صعودي (ASC) و به ترتيب ستون regdate از جدول users رو در نظر بگير" به اين صورت ما متغير هايي رو كه مورد نياز هست رو مي تونيم جاگذاري كنيم:

SELECT * FROM `users` ORDER BY `$column` $order LIMIT $start , $perpage


همونطور كه محرز هستش ، متغير page ، اصلي ترين متغير ماست كه بر اساس اون دستورات شكل مي گيره ، حتي متغير هايي مثل column$ و order$ و perpage$ هم قابل تعريف به طور پيش فرض برنامه نويس هستند ، اما متغير start$ كه تعيين كننده ي شروع ليست هست ، اهميت ويژه اي داره و بنا بر همون مقدار page تعيين مي شه.
البته در پشت صحنه به متغير هاي ديگه اي هم لازم داريم ، مثل متغيري كه تعداد سطر هاي جدول رو استخراج كنه تا بر اساس اون لينك هاي صفحات رو در يك حلقه با تكرار دلخواه ايجاد كنيد ، همچنين لينك صفحه ي قبل و صفحه ي بعد ، همچنين ممكنه كل صفحات رو ليست كنيد ، تعداد سطر هاي جدول users به طريق زير بدست آورده مي شه:

$rows mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM users")); 


توضيحات بالا براي اجراي اين برنامه توسط يك دانشجوي متوسط برنامه نويسي php كفايت مي كنه ، اما چند نكته مهم اين هستش كه با متغير start$ و مقدار page تناسب خاصي ايجاد كنيد كه تنها با به كارگيري اين متغير ايجاد حلقه ي لينك صفحات ، صفحه ي قبل و بعد و چگونگي نمايش لينك ها ، امكان پذير خواهد بود ، براي مثال سليقه ي بنده به صورت زير هستش:

$i=0;
$page_link=1;
for(
$i=0;$i $rows;$i=$i+$perpage){
echo 
"<a href='memberlist.php?page=$i'>$page_link</a> ";
$page_link=$page_link+1;

شايد شما مايل باشيد به جاي لينك ها از دكمه (button input) و متد POST استفاده كنيد.
موفق باشيد.


فكر نمي كنم در حال حاضر جز بنده ، عضو ديگري پاسخگوي سوالات بخش php باشه ، كه با توجه به اين وضعيت ، هم براي فارس وب و هم براي بخش php شرايط مطلوبي رقم نخواهد خورد ، به همين دليل مي طلبه اعضاء علاقمندي مثل شما با معرفي اين بخش به ديگر علاقمندان يا دعوت متخصصان و يا درج مقالات مفيد آموزشي ، به پربار نمودن اين بخش و پيشرفت علاقمندان كمك كنيم.


كمي خودماني تر در [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

سه شنبه 23 مهر 1387 9:53 بعدازظهر مشاهده وب سایت این کاربر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط: sharifloo
نویسنده متن پیام
abedi98
عضو رسمي
*
کاربر فارس وب

ارسال ها: 46
گروه کاربری: کاربر فارس وب
ثبت نام: دوشنبه 4 شهريور 1387
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 6
تشکر شده: 23 بار در 9 پست

ممنون جناب بنیان عالم ، اما واقعیتش طرز کارو کلاً متوجه نشدم ، ممنون میشم اگر امکانش هست کمی واضحتر بیان کنید

((((((((((((( SELECT * FROM `users` ORDER BY `$column` $order LIMIT $start , $perpage

همونطور كه محرز هستش ، متغير page ، اصلي ترين متغير ماست كه بر اساس اون دستورات شكل مي گيره ، حتي متغير هايي مثل column$ و order$ و perpage$ هم قابل تعريف به طور پيش فرض برنامه نويس هستند ، اما متغير start$ كه تعيين كننده ي شروع ليست هست ، اهميت ويژه اي داره و بنا بر همون مقدار page تعيين مي شه.
البته در پشت صحنه به متغير هاي ديگه اي هم لازم داريم ، مثل متغيري كه تعداد سطر هاي جدول رو استخراج كنه تا بر اساس اون لينك هاي صفحات رو در يك حلقه با تكرار دلخواه ايجاد كنيد ، همچنين لينك صفحه ي قبل و صفحه ي بعد ، همچنين ممكنه كل صفحات رو ليست كنيد ، تعداد سطر هاي جدول users به طريق زير بدست آورده مي شه: )))))))))))))

آخرین ویرایش ارسال در: سه شنبه 23 مهر 1387 10:21 بعدازظهر توسط abedi98.

سه شنبه 23 مهر 1387 10:12 بعدازظهر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
نویسنده متن پیام
Bonyanalam
موسس و مدیر كل فارس‌وب
*******
مدیران ارشد

ارسال ها: 789
گروه کاربری: مدیران ارشد
ثبت نام: شنبه 8 ارديبهشت 1386
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 13
تشکر شده: 519 بار در 272 پست

من آدرس رو ساده تر مي كنم :

http://forum.farsweb.ir/memberlist.php?page=5


منظور از متغير page ، همون page در آدرس بالا هستش كه برار با 5 هستش ، اين متغير رو در php به صورت زير به دست آورده و بر حسب اون متغير هاي مورد استفاده رو به دست ميارم:

$page = (isset($_GET['page'])) ? $_GET['page'] : 0


حالا با توجه به آدرس ما و وجود page=5 ، مقدار متغير page$ ما برابر با 5 خواهد بود ، يعني ما مي بايست محتويات صفحه ي پنجم رو نشون بديم ، از اين پس كنترل متغير start$ بر حسب متغير page$ خواهد بود كه مي بايست طبق سليقه ي خودتون با اعمال رياضي رابطه اي بين اين مقادير برقرار كنيم ، به دستور sql زير نگاه كنيد:

SELECT * FROM `users` ORDER BY `id` ACS LIMIT $start , 10


اين ممكنه دستوري باشه كه اخبار رو به صورت صعودي ، به ترتيب شماره id و شروع از start$ و در هر صفحه 10 خبر رو انتخاب و آماده ي نمايش مي كنه (مقدار پيشفرض start$ رو برابر با صفر مقدار دهي مي كنيم) ، از طرفي تعداد سطر جدول اخبار ما مثلاً 456 تاست (متغير row$) ، چون ما تعداد سطر هاي انتخابي رو روي 10 تنظيم كرديم و همچنين صفحه ي 5 هستيم ، پس بايستي از سطر 40 تا 49 رو نمايش بديم ، پس متغير start$ رو به صورت زير تعريف مي كنم:

$start $page*10


البته صفحه ي 5 يك مثال بود ، كه با page=7 هم ميسر هستش كه start$ برابر 70 خواهد شد و سطر 70 تا 79 رو براي ما ليست مي كنه ؛ اما همونطور كه گفتم اين بخش و ايجاد لينك صفحات ، بازي با رياضيات هستش كه بنا به خواسته ي خودمون اعداد رو ضرب ، تقسيم ، جمع يا تفريق مي كنيم ، از شروط براي شخصي سازي بيشتر برنامه استفاده كنيد براي ايجاد لينك صفحات (بعدي 5 4 3 2 1 قبلي) هم با متغير row$ و حلقه ي دلخواه كار كنيد كه فكر مي كنم در بخش پيشين توضيحاتش رو نوشتم.


كمي خودماني تر در [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

چهارشنبه 24 مهر 1387 2:02 قبل‏ازظهر مشاهده وب سایت این کاربر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
نویسنده متن پیام
abedi98
عضو رسمي
*
کاربر فارس وب

ارسال ها: 46
گروه کاربری: کاربر فارس وب
ثبت نام: دوشنبه 4 شهريور 1387
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 6
تشکر شده: 23 بار در 9 پست

به این کد من نگاه کنید ! جدول news من 7 تا پست بیشتر نداره واسه همین 1 تا 3 گذاشتم واسه نمایش که تعداد صفحات بالا بره اما چرا صفحات 3 تا 3 تا میپره میره بالا : {

<?php
$page = (isset($_GET['page'])) ? $_GET['page'] : 0;
$start = 1    ;
$perpage = 3 ;
include 'config.php';
if ( isset($_GET['newsID']) )
{
                
    $query = "SELECT * FROM `news` WHERE `id` = '".intval($_GET['newsID'])."' LIMIT 1,5";
    mysql_query ("UPDATE `news` SET visits=visits+1 WHERE `id` = '".intval($_GET['newsID'])."' LIMIT 1");
}
else
{
    
    $query = "SELECT * FROM `news` ORDER BY `id` ASC LIMIT $start, $perpage";
        
    
}
    $result = mysql_query($query);
    
    
    if(!$result)
    {
        echo ' Query Not Executed ';
        exit;
    }
    $i=1;
$page_link=1;
$row = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM news"));
for($i=1;$i < $row;$i=$i+$perpage)
{
echo "<a href='index.php?page=$i'>$page_link</a> ";
$page_link=$page_link+1;
}
    
        
?>

چهارشنبه 24 مهر 1387 2:49 قبل‏ازظهر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
نویسنده متن پیام
Bonyanalam
موسس و مدیر كل فارس‌وب
*******
مدیران ارشد

ارسال ها: 789
گروه کاربری: مدیران ارشد
ثبت نام: شنبه 8 ارديبهشت 1386
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 13
تشکر شده: 519 بار در 272 پست

منظور از "3 تا 3 تا مي پره" چيه ؟!! لطفاً كد html ساخته شده ي صفحات رو بذاريد ، همونطور كه گفتم پيشفرض متغير start$ صفر هستش و همچنين براي شروع حلقه ، مقدار اوليه صفر رو به متغير i$ نسبت بدين ، احتمالاً مشكل شما از اين حلقه هستش ، چون يك مثال ذهني بود ، اعداد و ارقام (مقادير سطر ها و تعداد لينك ها) رو محاسبه كنيد و الگوريتم مناسب رو بنويسيد ، در ضمن من محاسبه ي start$ رو با توجه به شماره صفحه نديدم :

$start $page*$perpage 


كمي خودماني تر در [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

چهارشنبه 24 مهر 1387 3:54 قبل‏ازظهر مشاهده وب سایت این کاربر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
نویسنده متن پیام
abedi98
عضو رسمي
*
کاربر فارس وب

ارسال ها: 46
گروه کاربری: کاربر فارس وب
ثبت نام: دوشنبه 4 شهريور 1387
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 6
تشکر شده: 23 بار در 9 پست

<style type="text/css">
    #style{
    font-family:tahoma;
    }
</style>
    
    <div class="article" dir="rtl" id="style">
        
        <p>
            <?php
$page = (isset($_GET['page'])) ? $_GET['page'] : 0;
$perpage = 3 ;
$start = $page*$perpage ;

include 'config.php';
if ( isset($_GET['newsID']) )
{
                
    $query = "SELECT * FROM `news` WHERE `id` = '".intval($_GET['newsID'])."' LIMIT 1";
    mysql_query ("UPDATE `news` SET visits=visits+1 WHERE `id` = '".intval($_GET['newsID'])."' LIMIT 1");
}
else
{
    
    $query = "SELECT * FROM `news` ORDER BY `id` ASC LIMIT $start, $perpage";
        
    
}
    $result = mysql_query($query);
    
    
    if(!$result)
    {
        echo ' Query Not Executed ';
        exit;
    }
    $i=1;
$page_link=1;
$num = mysql_num_rows($result);
    for ($i=0; $i < $num; $i++)
    {
        $row = mysql_fetch_array($result)
        
        


        
        
?>

            <?php
            @session_start();
            if(isset($_SESSION['myusername']) or isset($_SESSION['adminusername']) )
            {
            
            echo '<font face="tahoma" size="2"><b>';
            echo "<a href='index.php?newsID=$row[id] ' title='لینک مستقیم'><font size=1.5>[+]</font></a> $row[title] </a></B><br>";
            echo "</font>";
            
        
            echo '<br>';
            
            echo '<font size="1">';
            
            echo "". nl2br(@$row[content]) . "<br><br>";
            echo '</font>';
            echo "<div align=left><font size=1>"."بازدید:".$row['visits']."</font></div>";
            
                if(isset($_SESSION['adminusername']) ) // agar faghat session ADMIN login bood edit ro neshoon bede
                {
            
            echo  @"<div align=left><font face='tahoma' size='2'><a href='admin/Post/edit.php?id=$row[id]'>Edit</a>";
            echo ' | ';
            echo @"<font face='tahoma' size='2'><a href='index.php?Delete&id=$row[id]'>Delete</a></div>";
            }
            
        //echo '<br>';
        echo '<font size="1">';
        echo "-----------------------------------------------------------</font><br>";
        echo '<br>';
        }
        else
        {
            echo "<font color=#000000 face='tahoma' size=2 ><b> $row[title] </font></b><br><br>";
        
        echo "<font size=1 color='red' face='tahoma'>Smart News :</font> $row[kholase] <br><br><font size='1.5' color='green'><p>For View All Post Please<a href='Register?Signup'><font color='#000000'> Register </font></a> on The Site </a></font><br><br>";
        echo "........................................<br>";
        echo "<br>";
        }
        ?>
<?php } ?>

آخرین ویرایش ارسال در: چهارشنبه 24 مهر 1387 4:53 قبل‏ازظهر توسط abedi98.

چهارشنبه 24 مهر 1387 4:45 قبل‏ازظهر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
نویسنده متن پیام
Bonyanalam
موسس و مدیر كل فارس‌وب
*******
مدیران ارشد

ارسال ها: 789
گروه کاربری: مدیران ارشد
ثبت نام: شنبه 8 ارديبهشت 1386
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 13
تشکر شده: 519 بار در 272 پست

خوب ، مثل اينكه به جاي خروجي html لينك ها ، كد php رو گذاشتين ! ولي اينطور كه پيداست حلقه ي لينك ها رو ايجاد نكرديد ، در اين مواقع كد هاي اضافي (شروط ، ايجاد session و ...) رو حذف كنيد و در صفحه اي جدا فقط اجزاء اصلي (استخراج پست ها و ايجاد لينك صفحات) رو ايجاد و پس از صحت كاركرد ديگر موارد رو اضافه كنيد ، همين شلوغي كد ها باعث سردرگمي مي شه ؛ طوري كه حلقه ي ايجاد لينك ها رو ايجاد نكرديد ، كه با توجه به متغير تعداد سطرهاي تعريف شده ي شما به صورت زير خواهد بود:

for($i=0;$i $num;$i=$i+$perpage){
echo 
"<a href='?page=$i'>$page_link</a> ";
$page_link++;


همچنين محاسبه ي شروع پرسوجو در حلقه ي بالا لحاظ شده و نيازي به محاسبه ي اوليه ي زير نيست:

$start $page*$perpage 


دليل حلقه اي كه شما ايجاد كرديد رو متوجه نمي شم ، بهتره توسط حلقه ي while مطالب رو استخراج كنيد و اين حلقه هيچ ارتباطي به حلقه ي ايجاد لينك ها نداره :

$query=mysql_query("SELECT * FROM `news` ORDER BY `id` ASC LIMIT $start$perpage");

while(
$news mysql_fetch_array($query))
{
//estekhraje aarayeha


كمي خودماني تر در [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

چهارشنبه 24 مهر 1387 2:39 بعدازظهر مشاهده وب سایت این کاربر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
نویسنده متن پیام
abedi98
عضو رسمي
*
کاربر فارس وب

ارسال ها: 46
گروه کاربری: کاربر فارس وب
ثبت نام: دوشنبه 4 شهريور 1387
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 6
تشکر شده: 23 بار در 9 پست

سلام تغییراتی که گفتید رو انجام دادم اما سر در نمیارم چرا درست عمل نمیکنه ؟؟ یعنی الان 3 تا از مطالب تو صفحه نمایش داده میشه و کنار عنوان اولین مطلب فقط 1 نمایش داده میشه که لینکش به این صورته :

http://localhost/SunStudio/Project/index.php?page=0


و این هم کدی که تغییر دادم

<!-- Beginning of Article -->
<style type="text/css">
    #style{
    font-family:tahoma;
    }
</style>
    
    <div class="article" dir="rtl" id="style">
        
        <p>
            <?php
$page = (isset($_GET['page'])) ? $_GET['page'] : 0;
$perpage = 3 ;


include 'config.php';
if ( isset($_GET['newsID']) )
{
                
    $query = "SELECT * FROM `news` WHERE `id` = '".intval($_GET['newsID'])."' LIMIT 1";
    mysql_query ("UPDATE `news` SET visits=visits+1 WHERE `id` = '".intval($_GET['newsID'])."' LIMIT 1");
}
else
{
    
    $query = "SELECT * FROM `news` ORDER BY `id` ASC LIMIT 1, $perpage";
        
    
}
    $result = mysql_query($query);
    
    
    if(!$result)
    {
        echo ' Query Not Executed ';
        exit;
    }
    $i=0;
    $page_link=1;
    $num = mysql_num_rows($result);
    for($i=0;$i < $num;$i=$i+$perpage)
    {
    
    echo "<a href='?page=$i'>$page_link</a> ";
    $page_link++;
     }
    
     while($row = mysql_fetch_array($result))
    {
        


        
?>

            <?php
            @session_start();
            if(isset($_SESSION['myusername']) or isset($_SESSION['adminusername']) )
            {
            
            echo '<font face="tahoma" size="2"><b>';
            echo "<a href='index.php?newsID=$row[id] ' title='لینک مستقیم'><font size=1.5>[+]</font></a> $row[title] </a></B><br>";
            echo "</font>";
            
        
            echo '<br>';
            
            echo '<font size="1">';
            
            echo "". nl2br(@$row[content]) . "<br><br>";
            echo '</font>';
            echo "<div align=left><font size=1>"."بازدید:".$row['visits']."</font></div>";
            
                if(isset($_SESSION['adminusername']) ) // agar faghat session ADMIN login bood edit ro neshoon bede
                {
            
            echo  @"<div align=left><font face='tahoma' size='2'><a href='admin/Post/edit.php?id=$row[id]'>Edit</a>";
            echo ' | ';
            echo @"<font face='tahoma' size='2'><a href='index.php?Delete&id=$row[id]'>Delete</a></div>";
            }
            
        //echo '<br>';
        echo '<font size="1">';
        echo "-------------------------------------------------------------</font><br>";
        echo '<br>
        }
        else
        {
            echo "<font color=#000000 face='tahoma' size=2 ><b> $row[title] </font></b><br><br>";
        
        echo "<font size=1 color='red' face='tahoma'>Smart News :</font> $row[kholase] <br><br><font size='1.5' color='green'><p>For View All Post Please<a href='Register?Signup'><font color='#000000'> Register </font></a> on The Site </a></font><br><br>";
        echo "...................................................<br>";
        echo "<br>";
        }
        ?>

<?php } ?>

آخرین ویرایش ارسال در: چهارشنبه 24 مهر 1387 8:23 بعدازظهر توسط abedi98.

چهارشنبه 24 مهر 1387 8:17 بعدازظهر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
نویسنده متن پیام
Bonyanalam
موسس و مدیر كل فارس‌وب
*******
مدیران ارشد

ارسال ها: 789
گروه کاربری: مدیران ارشد
ثبت نام: شنبه 8 ارديبهشت 1386
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 13
تشکر شده: 519 بار در 272 پست

همونطور كه گفتم مي بايست كد هاي اضافي رو كه هيچ ربطي به صفحه بندي نداره رو حذف كنيد ، كدنويسي شما سرشار از خطاي نگارشي و دستوري هستش كه رفع اينها به موضوع اين تاپيك ارتباطي نداره ، من شكل ساده برنامه رو براتون مي ذارم :

$page = (isset($_GET['page'])) ? $_GET['page'] : 0;

$start $page
$perpage 3;

$query=mysql_query("SELECT * FROM news ORDER BY `id` ASC limit $start$perpage");

while(
$news mysql_fetch_array($query))
{
echo 
$news['title']; //baraye mesal ...
}

$i=0;
$page_link=1;
$row=mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM news"));

for(
$i=0;$i $row;$i=$i+$perpage){
echo 
" <a href='?page=$i'>$page_link</a> ";
$page_link++;


اميدوارم با صبر و حوصله بخش هاي دلخواه رو اضافه كنيد و بعد از اضافه كردن تست كنيد.


كمي خودماني تر در [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

چهارشنبه 24 مهر 1387 9:19 بعدازظهر مشاهده وب سایت این کاربر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط: abedi98
صفحات (3): 2 3 بعدی >
« قدیمی های بعدی | جدید های بعدی »
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

کاربران در حال بازدید از این مبحث
 1 مهمان

نمایش نسخه قابل چاپ
ارسال مطلب به یک دوست
اشتراک در این موضوع | افزودن موضوع به لیست موضوعات مورد علاقه

پرش به انجمن: