[-]
مهمان محترم به این انجمن خوش آمدید!
ورود به انجمنثبت نام در انجمن
زمان کنونی: شنبه 30 دي 1396, 5:33 قبل‏ازظهر
نام کاربری:
کلمه عبور:


ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
صفحات (2): 2 بعدی >
حالت موضوع بندی | حالت خطی
« چت و ارتباط اون با فروم
نویسنده متن پیام
hajmohammad
عضو تازه کار
*
کاربر فارس وب

ارسال ها: 12
گروه کاربری: کاربر فارس وب
ثبت نام: شنبه 29 دي 1386
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 19
تشکر شده: 0 بار در 0 پست

الان مشکلی هست و اونم اینه که چت رو که با اس ام اف فروم ست کردیم ... یوزر و پس انجمن رو قبول نمیکنه
اشکال از کجاست ؟

شنبه 29 دي 1386 10:30 بعدازظهر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
نویسنده متن پیام
Melika
عضو با سابقه
*
کاربر فارس وب

ارسال ها: 491
گروه کاربری: کاربر فارس وب
ثبت نام: يكشنبه 28 مرداد 1386
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 86
تشکر شده: 273 بار در 153 پست

سلام
ورودتو به انجمن ها رو تبريك ميگم
ولي در مورد اين سوالي كه پرسيديد منظورتون اصلا معلوم نيست چيه اگه بيشتر توضيح بديد بهتره


خورشید را باور دارم حتی اگر پشت ابرها باشد...


بهترین جا برای گرفتن جواب سوال در انجمن هاست نه پیام شخصی ....
شنبه 29 دي 1386 10:50 بعدازظهر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط: hajmohammad
نویسنده متن پیام
hajmohammad
عضو تازه کار
*
کاربر فارس وب

ارسال ها: 12
گروه کاربری: کاربر فارس وب
ثبت نام: شنبه 29 دي 1386
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 19
تشکر شده: 0 بار در 0 پست

بله
ممنونم
یه سیستم چت داشتیم
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
اینو با کمک یکی از مدیرای اینجا متصل کردیم به فروم
که اعضای فروم بتونن با استفاده از آیدی و پسوورد فروم ، وارد چت هم بشوند
اما الان با ایجاد کابر ، با همون یوزر و پسوورد وارد فروم میشه اما وارد چت نمیشه .
همینجا از مدیری که خیلی کمک کردند . تشکر میکنم . . . خیلی خیلی زحمت کشیدن.اسمشو نو هم نمیدونم

شنبه 29 دي 1386 10:56 بعدازظهر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
نویسنده متن پیام
Bonyanalam
موسس و مدیر كل فارس‌وب
*******
مدیران ارشد

ارسال ها: 789
گروه کاربری: مدیران ارشد
ثبت نام: شنبه 8 ارديبهشت 1386
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 13
تشکر شده: 519 بار در 272 پست

به انجمن ها خوش اومدي دوست من .

در خط هاي پاياني فايل config.php در پوشه ي include پوشه ي chat خط زير مي بايست باشه :

$switchhost="localhost"; $switchdb="نام بانك اطلاعاتي انجمن"; $switchuser="نام كاربر بانك اطلاعاتي انجمن"; $switchpass="رمز عبور بانك اطلاتي انجمن"; $switchprefix="پسوند جداول انجمن";


اگر نيست مي بايست به طور دستي تنظيم بشه .


كمي خودماني تر در [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

شنبه 29 دي 1386 11:29 بعدازظهر مشاهده وب سایت این کاربر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط: hajmohammad
نویسنده متن پیام
hajmohammad
عضو تازه کار
*
کاربر فارس وب

ارسال ها: 12
گروه کاربری: کاربر فارس وب
ثبت نام: شنبه 29 دي 1386
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 19
تشکر شده: 0 بار در 0 پست

این فایل رو پیدا نکردم !!
توی کدوم زیر شاخه ؟ میشه توضیح بیشتر بدید ؟
احیانا این درست ست شده باشه ، ایراد از کجا میشه باشه ؟

يكشنبه 30 دي 1386 3:00 قبل‏ازظهر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
نویسنده متن پیام
Bonyanalam
موسس و مدیر كل فارس‌وب
*******
مدیران ارشد

ارسال ها: 789
گروه کاربری: مدیران ارشد
ثبت نام: شنبه 8 ارديبهشت 1386
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 13
تشکر شده: 519 بار در 272 پست

chat/inc/config.php


در غير اينصورت مراحل ارتباط با بانك اطلاعاتي انجمن شما مي بايست آزمايش بشه .


كمي خودماني تر در [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

آخرین ویرایش ارسال در: يكشنبه 30 دي 1386 6:06 قبل‏ازظهر توسط Bonyanalam.

يكشنبه 30 دي 1386 5:53 قبل‏ازظهر مشاهده وب سایت این کاربر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
نویسنده متن پیام
hajmohammad
عضو تازه کار
*
کاربر فارس وب

ارسال ها: 12
گروه کاربری: کاربر فارس وب
ثبت نام: شنبه 29 دي 1386
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 19
تشکر شده: 0 بار در 0 پست

اون کدها درسته/
دیگه چی میتونه باشه ؟
کسی میتونه کمک کنه :(

يكشنبه 30 دي 1386 4:26 بعدازظهر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
نویسنده متن پیام
Bonyanalam
موسس و مدیر كل فارس‌وب
*******
مدیران ارشد

ارسال ها: 789
گروه کاربری: مدیران ارشد
ثبت نام: شنبه 8 ارديبهشت 1386
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 13
تشکر شده: 519 بار در 272 پست

سيستم ورود و خروج انجمن شما خيلي تغييرات كرده و با نسخه قديمي برنامه چت سازگار نيست . من نسخه جديد رو بررسي كردم و بر اساس اون برنامه رو ويرايش و اون رو ضميمه مي كنم .

لازمه كه اين Patch رو در پوشه ي chat/inc كپي كنيد ؛ اميدوارم كه مشكل شما رو حل كنه .

موفق باشيد .



فایل پیوست شده
.php File  smf.php (اندازه: 789 بایت / دفعات دانلود: 6)

كمي خودماني تر در [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

آخرین ویرایش ارسال در: يكشنبه 30 دي 1386 9:03 بعدازظهر توسط Bonyanalam.

يكشنبه 30 دي 1386 8:58 بعدازظهر مشاهده وب سایت این کاربر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط: hajmohammad
نویسنده متن پیام
hajmohammad
عضو تازه کار
*
کاربر فارس وب

ارسال ها: 12
گروه کاربری: کاربر فارس وب
ثبت نام: شنبه 29 دي 1386
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 19
تشکر شده: 0 بار در 0 پست

ایول
درست شد لبخند
اگه میشه یه راهنمایی کنین تا بهعلممونم اضافه بشه که جریانش چی بود ؟
توی این کد شما چی داشتی

آخرین ویرایش ارسال در: دوشنبه 1 بهمن 1386 12:51 قبل‏ازظهر توسط hajmohammad.

دوشنبه 1 بهمن 1386 12:39 قبل‏ازظهر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
نویسنده متن پیام
Bonyanalam
موسس و مدیر كل فارس‌وب
*******
مدیران ارشد

ارسال ها: 789
گروه کاربری: مدیران ارشد
ثبت نام: شنبه 8 ارديبهشت 1386
وضعیت: Offline

تعداد تشکرها از کاربران دیگر: 13
تشکر شده: 519 بار در 272 پست

همونطور كه گفتم سيستم مديريت محتواي SMF در نسخه هاي قبلي از توابع و آلگوريتم هاي ديگري جهت رمزينه كردن رمز عبور كاربران استفاده مي كرده كه برگردان اون به شكل زير بوده :

$user_pass str_pad(strlen($username) <= 64 $username pack('H*'md5($username)), 64chr(0x00));
$user_pass md5(($username str_repeat(chr(0x5c), 64)) . pack('H*'md5(($username str_repeat(chr(0x36), 64)). $pasword))); 


اما با مشاهده نسخه هاي جديد تر متوجه شدم كه سيستم رمزينه رمز عبور به شكل ديگه اي نوشته شده و در نتيجه تطابق اون با رمز وارد شده ي كاربر هم مي بايست جور ديگه اي نوشته بشه كه به صورت زير به دست مياد :

$user_pass strtolower($user) . un_htmlspecialchars(stripslashes($pass));
$user_pass sha1($smf_pass); 


همچنين تابع ()un_htmlspecialchars هم به صورت زير تعريف مي شه كه كار اون شسته و رفته كردن نام كاربري كاربر از كاراكترهاي ويژه و تبديل حروف بزرگ به كوچك هستش :

function un_htmlspecialchars($string)
{
    return 
strtr($stringarray_flip(get_html_translation_table(HTML_SPECIALCHARSENT_QUOTES)) + array(''' => '\'''&nbsp;' => ' '));


كمي خودماني تر در [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

دوشنبه 1 بهمن 1386 1:50 قبل‏ازظهر مشاهده وب سایت این کاربر یافتن تمام ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط: hajmohammad
صفحات (2): 2 بعدی >
« قدیمی های بعدی | جدید های بعدی »
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

کاربران در حال بازدید از این مبحث
 1 مهمان

نمایش نسخه قابل چاپ
ارسال مطلب به یک دوست
اشتراک در این موضوع | افزودن موضوع به لیست موضوعات مورد علاقه

پرش به انجمن: